Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Október 04. 09:12, kedd | Helyi
Forrás: Saját

Ladacross területi bajnokság

Ladacross területi bajnokság

2011.09.25-én került megrendezésre Tótkomlóson ,Ladacross területi bajnokság 7.forduló évzáró kupája.

A futamra 22 versenyző nevezett, valamint 11 fő akik szerelőfutamba indultak.A már pályarészének mondható Joker-kör is szerepelt az egész nap folyamán,amiről annyit érdemes tudni,hogy minden futam alkalmával egyszer kötelező kimenni minden versenyzőnek úgynevezett hosszú körre,amit mondhatunk a verseny illetve a pálya taktikai pontjának is, mivel ezt a részt a versenyző akkor használja álltalában mikor úgy érzi feltartja az elötte haladó, de annyi tartalékja nincs az autónak,hogy körbe autózza.E színfoltot a rallycross szakágból hoztuk egyedülállóan Tótkomlósi pályára.Sajnos meghívott autocrossos barátaink technikai problémák miatt nem tudtak részt venni versenyünkön.
Kiélezett harc zajlott több kategóriában is a szoros bajnokság állása miatt.Széria kategóriában: Kugler Tamás Viharsarok amse. lett az első aki ezzel a helyezéssel bebiztosította idei Bajnoki címét is.Második Ifj.Molnár Zsolt Csongrádi ase versenyzője lett. Harmadik Kovács Krisztián Viharsarok amse. versenyzője.
Divizió-1 kategória: Első helyezett lett Szamosi Mihály Viharsarok amse, a kategória nagy visszatérője, második Fehér András viharsarok amse versenyzője aki ezzel az értékes pontokkal megnyerte kategórián belüli bajnokságot, harmadik Kovács Pál Viharsarok amse. versenyzője lett.
Divizió-2 kategória:Ebben a kategóriában volt a legnagyobb csata, mivel 3 versenyző is esélyes volt a bajnoki címre.Sportszerű verseny után első helyezett lett Dézsi Gábor Viharsarok amse versenyzője,második Balázs András Hmvhelyi versenyző aki 5pont különbséggel nyerte a bajnokságot.
harmadik Berkes István Tótkomlósi ase versenyzője lett.

Tuning kategória: E kategóriában is nagy harcnak lehettünk szemtanúi, eredménye első lett :Molnár Zsolt Csongrádi ase,második Nagy Sándor Orosházi versenyző aki a kategória idei bajnoka lett ,harmadik Kovács Krisztián Viharsarok amse.

Szuperdöntő már hagyomány szerint volt e versenyen is,ahol a széria kategória kivételével minden kategória első három helyezettje kvalifikálja magát e versenyre,itt első Dézsi, második Fehér aki ezzel bajnok lett, harmadik Szamosi Mihály.

Szerelő futam nagyon ritkán van rendezve,de évzáró kupa révén 11 szerelő állhatott rajthoz,ők is 8 kört tejesítettek mely után az eredmény:
első Páli Szabolcs, második Farkas Gábor, harmadik Mihály Norbert.

Jövő évben is mindenkit szeretettel vár a Tótkomlósi ase, Viharsarok amse.,Makói ase., Csongrádi ase

Címkék: Lada-Cross, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.