Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Február 06. 10:56, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Kubatov Orosházán: hataloméhes ellenzék

Kubatov Orosházán: hataloméhes ellenzék

A szocialisták "hataloméhség-menete" puszta és egyszerű kampány - jelentette ki a Fidesz pártigazgatója az MSZP éhségmenetére utalva kedden Orosházán, a párt új irodájának átadásán.

Kubatov Gábor közölte: miközben a Fidesz az emberek véleményét kikérve arra törekszik, hogy a legnagyobb egység legyen a kormányzati döntések mögött, a szocialisták elindították "hataloméhség-menetüket". A szocialisták a kispénzű emberek háta mögé bújva kampányolnak, akciójuk tipikus példa a hazugságra, az átverésre és a szemfényvesztésre - közölte a politikus.

A pártigazgató szerint az MSZP politikusai akkor nem voltak "ennyire végtelenül érzékenyek", amikor 40 milliárd forintért emeltek völgyhidat, alagutat építettek az alföldre, amikor "Hagyó Miklós teletömte a nokiás dobozát pénzzel", nem voltak akkor sem, amikor sukorói telekcsere történt vagy amikor értékesítették a moszkvai kereskedelmi képviseletet.

Ezzel szemben a Fidesznek más elképzelései vannak arról, hogyan kell szolgálni Magyarországot: ide tartozik a 10 százalékos rezsicsökkentés, a devizahitelesek megsegítése, illetve a közmunkaprogram, amelyben az újonnan megnyíló kereteknek köszönhetően a

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.