Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 29. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kórházba került Tom Jones

Kórházba került Tom Jones

Koncertje előtt rosszul lett a repülő női bugyik örök célpontja, Tom Jones, és azóta is orvosi felügyelet alatt áll.

Nemcsak öregebbnek néz ki bő egy éve Tom Jones, miután abbahagyta a hajfestést és a Botox-kezeléseket, de a szervezetén is kiütköznek a kor nyomai. Szombat este rendetlenkedni kezdett a szíve, és annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az énekes pontos állapotáról nincs hír, de még nem engedték ki. A rajongói ezért most rettenetesen aggódnak, hogy valami komoly baja van a hetvenegy esztendős legendának. Bár a fanok egy része azért haragszik is rá. Tomnak ugyanis az egyik Monte Carlo-i klubban kellett volna fellépnie, amiért a megjelentek körülbelül hatvanezer forintnyi összeget fizettek. Viszont a koncert elmaradt a rosszulléte miatt.

Jones szívpanaszai azért is váratlanok, mert nemrég arról nyilatkozott, hogy soha nem érezte magát ennyire egészségesnek. Ez elmúlt pár hónapban leadta a fölösleges kilóit, és az alkohollal is megszakította több évtizedes kapcsolatát.

Címkék: tom jones

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.