Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 18. 14:41, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Könnyedén nyert az ETO, nehezebben a Fradi

Könnyedén nyert az ETO, nehezebben a Fradi

A női kézilabda NB I 3. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 30–27-re legyőzte a Fehérvár együttesét.

A zöld-fehérek a szünetben kényelmes előnnyel vezettek, de a második félidőben öt gólt is leadtak előnyükből. A bajnoki címvédő Győri ETO Siófokon nyert tíz góllal, a Vác a Kiskunhalast intézte el könnyedén, míg a Veszprém otthon gyűrte le az Érdet.

A Győri ETO a nyáron alaposan megerősített Siófokhoz látogatott, és Imre Vilmos együttese összességében jól is tartotta magát, de az már a szünetre kialakult hatgólos különbségből világos volt, hogy a győzelemre nem lehet esélye.

A Görbicz Anita, Eduarda Amorim, Andrea Lekics, Jovanka Radicsevics, Heidi Löke ötösfogat által hajtott győriek 17–11-re vezettek félidőben, de Szepesi Ivették a második félidőben sem hagytak játékszert csinálni magukból, így végül tízgólos különbséggel zártak a csapatok.

A Jelena Zsivkovics és Szucsánszki Zita góljai húzta Ferencváros is gyakorlatilag már a szünetre eldöntötte a Fehérvár elleni csatát, ám a budapesti zöld-fehérek második félidei teljesítményük miatt aligha kapnak dicséretet Elek Gábortól, hiszen az Alcoa öt gólt is ledolgozott a hátárnyából. A vezetőedző a találkozó után elsősorban cserejátékos miatt volt csalódott a találkozó után.

A Veszprém a remeklő és kilenc gólig jutó Bulath Anita vezérletével a második félidőben végül a maga javára döntötte el az Érd elleni csatát, ezzel fontos két pontot szerzett, míg a Vác az erőtlen Kiskunhalas otthonában gazdagodott megérdemelt győzelemmel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.