Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 07. 11:02, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Kommandós kábítószer-akció Orosházán

Kommandós kábítószer-akció Orosházán

Kommandós akció keretében csaptak le szombaton arra a két orosházi férfira, akiket kábítószer-termeléssel és –árusítással gyanúsítanak.

Visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe két férfit szombaton az Orosházi Rendőrkapitányság. A nyomozás eddigi adatai szerint nem csak saját részre állítottak elő tiltott szert, hanem másoknak is adtak el a tőlük lefoglalt anyagokból.

Az egyik őrizetbe vett férfinél egy táskában és két szemetes zsákban találtak zöld növényi törmeléket, ezen kívül amfetamint is lefoglaltak tőle. A lakásán pedig 3 tő kender növényt nevelt, melyet a többi lefoglalt anyaggal együtt szakértővel vizsgáltat meg a rendőrség. Nála és az ugyancsak őrizetbe vett ismerősénél is találtak olyan eszközöket, melyeket kábítószer előállításához használtak.

A kapitányság nyomozói a megyei főkapitányság rendőreivel, a „Körös” Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival fogták el a két gyanúsítottat. Ezzel egy időben további három férfinél is házkutatást tartottak, akiknél ugyan kisebb mennyiségben, de találtak olyan zöld növényi törmeléket, mely valószínűleg marihuána. Így ellenük is eljárás indult és vizsgálják, hogyan jutottak hozzá ezekhez az anyagokhoz.

Az ügyben az Orosházi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytatja a nyomozást, melynek eddigi adatai szerint az őrizetbe vett gyanúsítottak, a 27 éves orosházi Sz. Róbert és társa, az 55 éves orosházi H. József másoknak is adtak át a náluk talált anyagokból, kereskedtek kábítószerrel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.