Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Augusztus 23. 20:32, csütörtök | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Klasszikus, kifinomult stílus Orosháza belvárosában!

Klasszikus, kifinomult stílus Orosháza belvárosában!

Kisvárosok, színes palettás házak, szelíd dombok, gyümölcsös kertek, fűszeres illatok, s nem utolsó sorban a Provance-i konyha és kiváló borok stílusa. De mi is ez, és hol lehet beszerezni?

Szép tájak, festői falvak és városok, valamint a nyugodt életmód: ez a lezseren elegáns stílusú Provence életérzés. Az örök nyaralás, mely Önnek is jár!

Az Alföld kifejezetten jó termőföldet kínál a levendulatermesztéshez, mégis csak kevesen tudják ezt. A Szépségek Kicsi Boltja születését az a késztetés motiválta, hogy Orosházának ez a kincse minél nagyobb népszerűségre tegyen szert, hiszen hányatott előélete ellenére a levendula kiváló hatású gyógynövény, a virága pedig szemet gyönyörködtető látvány, mely egyfajta életérzés közvetítője.

Június 20-án majd nem, hogy történelmet írt a bolt nyitása. A tucat kínai áruk helyett, a Szépségek Kicsi Boltjában a holland és német áruk mellett Dél-Alföldi kerámikusok termékeit is kínálják.

A levendulás termékeken kívül sok más lakberendezési kiegészítőt is tartanak a boltban, ezért nem csak szezonális az üzlet. Ezek a termékek is a Provence-stílust idézik, válogathatunk kerámia tárgyak, ékszerek és tartók, valamint textíliák közül. A kerámiák többek között a konyha és nappali díszítésére szolgálnak. A textíliák pedig terítők, tányérfogók, kötények és szalvéták kavalkádja. Az ékszerek és kulcstartók ásványkövekből találhatók az üzletben. Természetesen a férfiakra is gondol a Szépségek Kicsi Boltja! Borbontó és –tartó készlet, flaskák, poharak is rendelkezésre állnak.

A TV-ben sokat lehetett látni ezt a stílust. Most itt van a városban! Végre elérhető! Aki be tér az üzletbe rögtön érezheti a levendula természetes illatát, mely megnyugtatja a lelket és stressz oldó hatással bír. Nézzük, mi minden szól még amellett, hogy a Szépségek Kicsi Boltjában találjunk rá a természetes nyugalomra?

• Ajándékkosár Provence-stílusban: illatos szappan, füstölő, gyertya, levendula
• Egyszerű és gyönyörű asztaldekoráció: Provence-stílusú szalvéta kettéhajtva, tetejére levendula és ezt átkötjük egy lila szalaggal
• Uzsonna francia módra: Sültpuding és tea, rózsás és levendulás bögrében.
• Öltözködés: köztudott, hogy a levendula távol tartja a molylepkéket a ruhásszekrénytől!
• Fürdőszobába: hagyományos olívaolajos szappan, plusz egy tasak szárított levendula. Igazi kényeztetés

Megannyi tipp és ötlet a Provence életérzéshez a Szépségek Kicsi Boltjában!

Orosháza, Kossuth u. 32. (a Hunthermo Nyílászáró Kereskedelem után)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat