Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Október 14. 09:01, vasárnap | Helyi
Forrás: Békés Megyei RFK

Kistérségi bűncselekmények

Kistérségi bűncselekmények

Egy koccanás és egy rablás Orosházára kistérségében.

Kardoskúton - tegnap 9 óra 30 perc körüli időben - a Petőfi utcai parkolóból egy személygépkocsi tolatott ki az úttestre, eközben összeütközött a mögötte elektromos kerekesszékkel közlekedő nőnek, aki a balesetben 8 napon belül gyógyuló hámsérülést szenvedett.

A kaszaperi körzeti megbízottnak érkezett egy lakossági jelzés, mely szerint egy helyi, egyedül élő idős férfinak két ismeretlen férfi eltulajdonította a készpénzét.

Az eljárás során megállapították, hogy a két férfi közül az egyik bement az idős férfival a házába, a fiatalkorú fiú az utcán maradt, aki rövid idő után azért hívta ki a sértettet a házából, hogy társa ez idő alatt a eltulajdonítsa a ház tulajdonosának pénzét. A sértett azonban visszament a házába, tetten érte a férfi, dulakodni kezdtek, az elkövető az idős férfit ellökte, majd elmenekült a készpénzzel.

A Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság munkatársai rövid idővel a bejelentés után elfogták a két elkövetőt, akiknél a készpénz egy részét is megtalálták. A felnőttkorú helyi elkövetőt rablás bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: