Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 07. 15:08, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Saját

Ki a felelős?

Ki a felelős?

Fetser János önkormányzati képviselő tette fel a kérdést mai sajtótájékoztatóján.

Az MSZP frakció vezetője ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót Ki a felelős? címmel.

"A testületi ülés óta nagyon sokan feltették a kérdést, hogy ki a felelős azért, hogy közérdekű adatokat titkol el a város vezetése"

Fetser János elmondása szerint, a városnak hatalmas adósság álománya van (kórház, fürdő, közvilágítás), pedig az önkormányzat magas adókat szed be a vállalkozóktók. -  "pénzügyileg rendezetlen a város kasszája, annak ellenére, hogy hatalmas adóbevétel van a város adófizető vállalkozói és cégei részéről"

"Mi a jobboldalnak egy olyan kórházat adtunk át, amely adósság mentes volt. A mai helyzet jogosan váltja ki minden orosházi állampolgárnak az aggódását hiszen nem csak a munkahelyükről van szó több száz embernek, több mint 800 embernek, hanem féltik a jövőjüket is és féltik nagyon jogosan az egészségügyi ellátás színvonalát és a jövöjét is. hiszen az orosháziak viccesen azt fogalmazták meg hogy több az igazgató helyettes mint a beteg hordó." - Mondta a képviselő.

Fetser János aggódik az egészségügyben dolgozók bérei miatt. Attól tart, hogy a dolgozók munkaidejét csökkenteni fogják, arra hivatkozva, hogy megmentik a kórházat. A képviselő szerint megmenteni úgy lehetne, ha megnevezik a felelősöket és cselekednek. "A politikai felelősség azokat terhelik akik oda rakták az alkalmatlan személyeket. Amit különböző fizetett hirdetésekben példaértékűnek tartanak, az be csődölt. Az pedig, hogy a dolgozók, a bérük 10% -át ajánlják fel a kórház megmentése érdekében az egy mélyrepülés, szégyen."

A következő testületi ülésen kérdezni és interpellálni fogják a témát, remélve, hogy választ kapnak a kérdéseikre.

Az elkészült videót itt nézhetik.

Címkék: kórház, mszp, politika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: