Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 14. 11:14, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel fenyegette meg, majd pénzt és mobiltelefont követelt a taxistól.

Késsel a kezében hajolt be egy utasra váró taxi ablakán P. Gábor március 30-án. A férfi színes napszemüvegben, fekete maszkban, és fejébe húzott kapucnis felsőben követelte nyugodt hangon a sofőr pénzét és telefonját, majd nyomatékosítva szándékát a kést a taxis felé fordította. A sofőrnek sikerült vészhívással értesíteni a taxiközpontot, mire a társaság szinte minden autója a bajban lévő kollégájuk felé vette az irányt. Ezt a rabló is észrevette és elmenekült.

A zuglói nyomozók minden lehetséges adatot, bizonyítékot begyűjtöttek, ami pár nappal később eredményre vezetett. Azonosították a rablás kísérletével gyanúsítható 38 éves P. Gábort. A nyomozók április 12-én kora este akciót szerveztek az elfogásra, és gyöngyösi otthonában rajtaütöttek a férfin. A rendőrök megtalálták a kést, a férfi ruháit, köztük az álcázáshoz szánt maszkot, szemüveget és kapucnis pulóvert is.

A nyomozók P. Gábort rablás kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomása szerint ittas volt, olyankor „rendszeresen hülyeséget csinál”. A rendőrség megjelenéséig az egészet viccnek gondolta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.