Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2012. Március 09. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Kelemen Anna új melleket kapott

Kelemen Anna új melleket kapott

Kelemen Anna hosszú hallgatás után megtörte a csendet.

A botrányhős playmate a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén nemcsak megjelent, drogproblémáiról is mesélt, sőt, megmutatta vadonatúj melleit és tetoválásait is.

Korábban többször nemet mondott Hajdú Péternek, volt, hogy megígérte, mégsem jelent meg a Frizbi felvételén Kelemen Anna, aki két év visszavonulás után most leült a kamerák elé.

A szőkeség szemmel láthatóan kissé megváltozott az idők alatt, nemcsak tetoválásai szaporodtak meg, de nagyobb keblekkel is büszkélkedhet. Az egykori nyuszilány 700 köbcentis implantátumot rakatott melleibe, ami Hajdú Péternek is feltűnt, s kérésére meg is mutatta neki Annácska a változást.

A playmate nem tagadta, hogy maradtak benne késnyomok Hajdúval szemben, ugyanakkor őszintén válaszolt a műsorvezető kérdéseire, így korábbi drogproblémáit sem tagadta. Akkor is nehéz helyzetben volt, mikor Havas Henriknek mesélte el életét, úgy véli, ez is közrejátszhatott abban, hogy ennyire meg tudott nyílni a Tanár úrnak.

- Nem tagadtam soha, én mindig egy egészséges lány voltam, de a kokain a legjobb barátom volt abban az időszakban. Attól a gátlások teljesen elmúlnak és egyébként sem vagyok gátlásos ember. Nem szeretem azt a szót, hogy valaki függő, mert szerintem minden agyban dől el. Egy időben tényleg nagyon sok kokaint használtam, viszont semmi mást - árulta el Annácska, aki állítása szerint két éve a sok rossz élmény hatására már nem él drogokkal.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.