Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2012. Március 09. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Kelemen Anna új melleket kapott

Kelemen Anna új melleket kapott

Kelemen Anna hosszú hallgatás után megtörte a csendet.

A botrányhős playmate a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén nemcsak megjelent, drogproblémáiról is mesélt, sőt, megmutatta vadonatúj melleit és tetoválásait is.

Korábban többször nemet mondott Hajdú Péternek, volt, hogy megígérte, mégsem jelent meg a Frizbi felvételén Kelemen Anna, aki két év visszavonulás után most leült a kamerák elé.

A szőkeség szemmel láthatóan kissé megváltozott az idők alatt, nemcsak tetoválásai szaporodtak meg, de nagyobb keblekkel is büszkélkedhet. Az egykori nyuszilány 700 köbcentis implantátumot rakatott melleibe, ami Hajdú Péternek is feltűnt, s kérésére meg is mutatta neki Annácska a változást.

A playmate nem tagadta, hogy maradtak benne késnyomok Hajdúval szemben, ugyanakkor őszintén válaszolt a műsorvezető kérdéseire, így korábbi drogproblémáit sem tagadta. Akkor is nehéz helyzetben volt, mikor Havas Henriknek mesélte el életét, úgy véli, ez is közrejátszhatott abban, hogy ennyire meg tudott nyílni a Tanár úrnak.

- Nem tagadtam soha, én mindig egy egészséges lány voltam, de a kokain a legjobb barátom volt abban az időszakban. Attól a gátlások teljesen elmúlnak és egyébként sem vagyok gátlásos ember. Nem szeretem azt a szót, hogy valaki függő, mert szerintem minden agyban dől el. Egy időben tényleg nagyon sok kokaint használtam, viszont semmi mást - árulta el Annácska, aki állítása szerint két éve a sok rossz élmény hatására már nem él drogokkal.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.

2023. Január 18. 14:05, szerda | Bulvár

Szexista megjegyzéseket tett a női mentősnek részegen, másnap virágcsokorral kért bocsánatot

Erősen ittas volt az a 35 év körüli férfi, akit bokatörése miatt szállított kórházba az egyik fővárosi mentőegység hétvégén.