Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Július 08. 10:56, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Jól sikerült a Gasztro-Kert Orosházán

Jól sikerült a Gasztro-Kert Orosházán

Július 6-7-én zajlott a Gasztro-Kert, ahol nem csak az ételek, de a humor és különböző zenekarok, táncok is helyet kaptak. A második nap fénypontja Ganxsta Zolee és a Kartel volt, melyre óriási tömeg látogatott el.

Pénteken két koncerttel indult a Gasztro-Kert, szombaton pedig kézműves és dekorációs festés bemutatóval, kirakodó vásárral, valamint játékos vetélkedővel kezdődött a nap. Az utóbbi a Nagycsaládosok Egyesülete segítségével jött létre. A szabad tűzön észült ételek versenyén Nádas György humorista zsűrizett, aki a nap folyamán előadásával is gazdagította a rendezvényt. A főző verseny értékelése után Népszerű Operett Dallamok hangzottak el a Dolce Vita Művészeti Egyesület előadásában. Délután a Petőfi Művelődési Központ Starlet Énekcsoportja lépett fel, majd a Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesülete karate és aerobik bemutatóval szolgált a nézők felé. A kicsik sem unatkoztak, hiszen a „Ki játszik ilyet…?” zenés gyermekműsort az Aprajafalva Családi Napközi óvodásai adták elő. Este 6 órától a Best Dance Company hip-hop bemutatót tartott, majd a Harangos Néptáncegyüttes műsorát láthatták az érdeklődők. Ganxsta és a Kartel előtt pedig menyasszonyi csokor bemutatóval szolgált a Rózsavilág Virágműhely.

Ganxsta Zolee és a Kartel iránt nagy érdeklődéssel volt Orosháza apraja és nagyja:

A Fórum Gyorsétterem üzletvezetője véleménye szerint a rendezvényen sok érdekes és vidám program volt. „Két napja készültünk a Gasztro-Kertre, minden a tervek szerint megy, szerencsére sok sört kell csapolnunk.”

Czékmán Jánosné Ági legfőképp azért jött el Ganxstára, mert a barátok is ott voltak, így nem csak beszélgetni, de szórakozni is tudnak.

Mészáros Nikolett is jól érezte magát, bár ő csak Ganxstára jött el, a nap többi eseményén nem vett részt. A koncert után igyekezett autogramot kérni a fellépőktől.

Andris, akinek a teljes nevét kérésére nem közöljük, barátnőjével jött az Árpád-kertbe, a nagy melegre panaszkodott kicsit, de ennek ellenére is nagyon jól érezte a koncert alatt. „Nagy rajongója vagyok, remélem máskor is lehívják Orosházára!”

A koncerten készült képeket itt tekinthetik meg!

Lőkös Zsolt is készített képeket, melyeket itt tekinthetnek meg!

Címkék: Árpád-kert, koncert

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:16, kedd | Belföld

Újabb két Airbus H225M helikopterrel bővült a Magyar Honvédség flottája

Két újabb H225M típusú helikopter érkezett a Magyar Honvédséghez az Airbus Helicopters franciaországi gyártóközpontjából

2024. Május 14. 08:14, kedd | Külföld

Eurobarométer: a fiatalok 64 százaléka szavazni kíván a közelgő európai parlamenti választásokon

Az európai fiatalok 64 százaléka szavazni kíván a június 6. és 9. közötti európai parlamenti választásokon, a megkérdezett fiatalok 38 százalékának véleménye szerint a szavazás a leghatékonyabb módszer a véleménynyilvánításra

2024. Május 14. 08:13, kedd | Belföld

Köznevelési főosztályvezető: 579 ezer notebookot kapnak a diákok és pedagógusok jövő decemberig

Jövő decemberig összesen 524 ezer személyes használatú, oktatási célt szolgáló notebook kerül a diákokhoz és 55 ezer a pedagógusokhoz - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési stratégiai főosztályvezetője Kecskeméten hétfőn

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával