Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Július 23. 21:37, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Újabb edzőtábort hirdet a KAZSZER Tenisz Klub!

Újabb edzőtábort hirdet a KAZSZER Tenisz Klub!

Idén két tenisztábort rendezett az orosházi KAZSZER Tenisz Klub, augusztus 6-tól jöhet a harmadik is!

„Évekkel ezelőtt azon dolgozott a KAZSZER Tenisz Klub, hogy megszerettesse a teniszt Orosházán és környékén, a fiatalok számára perspektívát adjon a tenisz sport. Akkoriban sokan gondolták, hogy a tenisz az „úri” sport, és nem biztos, hogy pont a teniszt kellene meghonosítani a városban. Az idő múlásával ez a gondolat elhomályosult és nőtt a sportolóik táborának száma, egyre többen cseperedtek fel és lettek teniszjátékosok. A tenisz iránti elkötelezettség pedig eloszlatta a kétségeket. A KAZSZER Tenisz Klub esetében már több generáció futott végig ezen a kis időszakon és ma is tapossák a salakot a pályáikon, épp ezért 2012. nyarán is indítanak edzőtáborokat.” – így fogalmaztunk májusban, mikor az első két edzőtáborra várta a KAZSZER Tenisz Klub a jelentkezőket. Most sincs ez másképp, a korábban elitnek számító sportág, mára bárki számára elérhető és szinte minden porcikánkat megmozgatja. Az egészséges életmód jegyében a Klub edzője, Gelegonya Zoltán augusztus 6-tól öt napra várja a jelentkezőket!

A tábor időpontja: augusztus 6-10.

Napközis rendszerben 8-17 óráig naponta kétszer 1 óra tenisz csoportokban. Az edzéseket követően a KAZSZER Tenisz Klub medencéjében (természetesen tanári felügyelet mellett) pihenhetik ki fáradalmaikat a fiatalok, emellett tartalmas, és minden korosztály számára megfelelő programokkal várják a gyerekeket, mint például videózás, társasjátékok, kézműves foglalkozás, és egyéb szórakoztató programok.

Étkezés: A kardoskúti Fehértó Étterem szállítja majd a meleg ételt A/B menüvel, illetve az ételallergiásoknak is biztosított az étkeztetés.

Jelentkezés: 6-18 éves korig bárki jelentkezhet, akár haladó, akár kezdő. Azok jelentkezését is várják, akik csak pár napra tudnak részt venni a táborban.

Gelegonya Zoltán
Tel.: 20/311-9182
E-mail: kazszer@kazszer.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt