Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Május 15. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Új őrület: szülés után felfedik bájaikat a sztármamák

Új őrület: szülés után felfedik bájaikat a sztármamák

Hol van az az idő, amikor a hírességek a gyermekük születése után sokáig még az orrukat sem dugták ki otthonról? Most a sztáranyukák szexi külsejükkel hívják fel magukra a figyelmet!

Ki mondta, hogy egy édesanyának, aki nemrég szült, kötelező, hogy bő ruhákban és slamposan járjon? Hiszen életük legszebb időszakát élik, és bármilyen közhelyesen is hangzik, de valóban ragyognak a boldogságtól, így vétek lenne elbújniuk a világ elől! Éppen ezért Dobó Kata két hónappal kislánya világrajövetele után megjelent egy divatbemutatón, ahol egy csipkés La Nerella ruhát viselt. Az átlátszó darab szinte semmit sem hagyott a képzeletnek, és minden férfi alaposan szemügyre vehette a színésznő csodás alakját.

Ahogy Beyoncé is közszemlére tette a domborulatait alig kilenc héttel a szülése után. Ugyanis Katához hasonlóan ő is egy csipkével és tüllel díszített Givenchy estélyiben jelent meg egy gálán. Mindketten bebizonyították, hogy egy újdonsült anyuka is lehet nagyon merész, és bátran viselhetnek olyan ruhákat, amelyek nem takarnak sokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.