Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Október 08. 20:20, szombat | Helyi sport
Forrás: Saját

Ismét nyertek az orosházi lányok!

Ismét nyertek az orosházi lányok!

ONKC - Inárcs-Örkény KC 27-25

Az az első félidőben jól indult a hazai csapat, bár a közepe felé kicsit lelassultak. Az Inárcs szorosan mellettünk vagy mögöttünk kullogott, míg újból át nem vettük a vezetést. A második félidő végére a közönség állva szurkolt az Orosházi NKC-nak. Megérte a sok kiabálás!

ONKC – Inárcs-Örkény KC 27-25 (Félidő: 14-15)


ONKC: AJTONYNÉ, Kothencz, Fazekas 3; Kovács 5; Szabó R. 1; Csapó 1; Kránitz A.; Zsuzsa 8; Ravasz 6; Héjjas 1; Kránitz O.; Domokos 2; Fodor; Szabó A.
Edző: Ajtony Ákos: "A mérkőzés jelentős részében a védekezésünket nem tudtuk hatékonyan megoldani, így az ellenfél könnyű gólokat szerzett. A végére összeállt a védelmünk, Ajtonynénak a kapuban pedig sorsdöntő szerepe volt. Örülök, hogy ilyen szívük van a lányoknak és, hogy négygólos hátrányban sem adtuk fel a mérkőzést."


Inárcs-Örkény KC: KVETÁK; Gulyás 7; Mátrai 3; Szabó 3; Székely; Tamás 4; Tóth-Balogh 6; Szász 2; Molnár; Horváth; Szeibert; Simkó
Edző: Győrfi János: „Egy újabb összeállítás volt. Az irányítónk nem volt itt. Ennek ellenére kiválóan teljesítettek a lányok. 5 perces fáradság és egy kimaradt hetes nem kellett volna. Jobbak voltunk a mérkőzés ¾ részében. Gratulálunk az orosházi csapatnak.”

Címkék: ONKC, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.