Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Június 19. 14:42, kedd | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Ingatlan teljes berendezéssel Orosházán!

Ingatlan teljes berendezéssel Orosházán!

Eladó Orosháza belvárosában csúcsminőségben berendezett új építésű ikerház fele! Akár családi házként, irodaként vagy vállalkozás céljára is alkalmas lehet.

Orosháza belvárosában, csendes környezetben, 665 m2 alapterületű telken, ikerház, mely 180 m2 beépített alapterületű, déli fekvésű, ELADÓ! A családi házként, irodaként, vállalkozás céljára is hasznosítható lakás csodálatos fényviszonyokkal rendelkezik! Azonnal költözhető!

Az ingatlanban 4 szoba található, + 1 konyha - étkező, 2 db fürdőszoba (a földszinten kád, emeleten zuhanyzókabin), 2 toalett, 1 beállásos garázs, + a ház előtt 2 gépkocsi beálló.

Az ingatlan riasztó rendszerrel felszerelt, őrző-védő központba bekötött felügyelettel biztosított. A lakáshoz egy mediterrán stílusú fedett terasz is tartozik. A lakó rész előtti terasz polikarbonát tetővel ellátott. Az ikerház eladó részében telefonvonal és szélessávú internet vezeték is található. Az épület teljes területén a Wi-Fi rendszer is kiépítésre került. Továbbá a műholdas és a kábel TV szolgáltatás is elérhető az ingatlan teljes területén.

A konyhabútorokat Németországban gyártották és Elektrolux csúcsminőségű gépekkel van felszerelve (mikrohullámú sütő, hűtő (Samsung), főzőlap, villanysütő, mosogatógép). Az épület minden helyisége Fischer split klímával felszerelt (hűt-fűt), pollenszűrővel ellátott.
Extrák még: elektromos központi redőny, elektromos garázskapu és bejárati kapu, vízszűrő, szellőztetőrendszer, tetőtéri külső és belső árnyékolás.

Az ingatlan teljes berendezéssel eladó: svájci minőségi bútorok, bőr ülőgarnitúra, bőr étkezőgarnitúra, ír fabútorok, francia ágyak, plazma Tv-k, amerikai hűtő, mosógép, szőnyegek, függönyök, stb. Önnek csak költöznie kell!

A fűtés, egyedi központú. A havi rezsi költsége az újépítésnek és a kiváló minőségű nyílászáróknak köszönhetően elfogadható keretek között mozog. A burkolatok származása Olaszország.

Ár: 150.000 EUR

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető a 70/634-9494-es telefonszámon. Jöjjön el, nézze meg, nem fog csalódni!

Címkék: ingatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.