Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2012. Május 26. 08:26, szombat | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

III. Tótkomlós Rally és I. Rally fanatic Utcai Autó Találkozó

III. Tótkomlós Rally és I. Rally fanatic Utcai Autó Találkozó

Segíts, hogy segíthessünk-A Tótkomlósi Autósport Egyesület 2012. június 9-10-én rendezi a III. Tótkomlós Rally-t és az I. Rally Fanatic Utcai Autó Találkozót, Békés megyében, Tótkomlóson.

Minden évben több, mint ötven autó állt rajthoz és teljesítette a kizárólag a város utcáiból álló, közel 3 kilométer hosszú versenyszakaszt. Köszönthettünk amatőröket, rutinos pilótákat és országos bajnokokat is versenyzőink között, akik gondoskodtak az izgalmakról az egész napos verseny folyamán.

A III. Tótkomlós Rally keretében a versenyautókkal, az I. Rally Fanatic Utcai Autó Találkozón pedig az utcai autókkal, betétfutamokon állhatnak rajthoz a pilóták.
Biztosak vagyunk benne, hogy idén is rengeteg versenyzőt köszönthetünk majd városunkban, sőt az Országos Rally Bajnokság résztvevői is tiszteletüket teszik nálunk.

Június 9-én, szombaton délután a versenyzők bemutatására kerül sor, illetve egy rövid pályás szlalom versenyen vehetnek részt, másnap reggel pedig elrajtol a mezőny...

Mint tudjuk, a sport bármely formája jót tesz az egészségünknek, de sajnos vannak olyanok, akiknek egészségi állapota nem teszi lehetővé a teljes életet. Mivel minden évben több ezer ember látogatott el rendezvényünkre, idén úgy gondoltuk, megpróbálunk tenni valamit azokért a gyermekekért és felnőttekért, akik közvetlen környezetünkben élnek, és küzdenek azért, hogy élhessenek.
A Tótkomlósi Autósport Egyesület és a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat a verseny két napján adománygyűjtést rendez, melynek bevételét hat olyan tótkomlósi fogja megkapni, akiknek nagy szükségük van az anyagi támogatásra azért, hogy legyőzhessék betegségeiket és élhetőbb körülményeket tudjanak biztosítani számukra.

Minden pártfogoltnak egy rally pilóta lesz a képviselője, akik megpróbálnak minél több pénzt összegyűjteni a két nap alatt.

A városközpontban, a Hősök terén felállításra kerül egy egészségsátor is, ahol az adományozás mellett bárki ellenőriztetheti egészségi állapotát.
A Tótkomlósi Evangélikus Szeretet Szolgálat ezen felül vállalta, hogy az eredményhirdetés után, a Hősök terén ingyenesen kioszt 450 adag babgulyást a rászorulók és a megéhezett nézők, versenyzők között.

Várunk mindenkit szeretettel 2012. június 9-10-én a III. Tótkomlós Rally-n és az I. Rally Fanatic Utcai Autó Találkozón, Tótkomlóson.

Reméljük, te is itt leszel...

Címkék: rally, Sport, Tótkomlós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.