Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 03. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

A VV5 dumagépe volt az egyetlen, aki nem vett részt azon a zárkörű rendezvényen, melyen a játékosokat és a műsor készítőit búcsúztatták a szervezők.

Fecó felesége, Angéla annyira féltékeny Dyára, hogy nem bírta volna elviselni, hogy egy helyen van párja és a plázacica.

- Meginvitáltak egy valóvilágos bulira a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával - indokolta a rendezvényről való távolmaradását az Új Ásznak VV Fecó, aki mindenképpen el akarta kerülni a félreértéseket.

- Angéla attól tartott, hogy Dya esetleg rám mozdul a partin. De nem keresett a valóságshow vége óta, csak Kinga szokott felhívni. Nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet, megértem, hogy szerelmes szegény, de meg kell értenie: nekem családom és asszonyom van.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.