Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Április 04. 09:40, csütörtök | Helyi sport
Forrás: PVSE. GPORTAL.HU, infooroshaza.hu

Három kiállítás és oda a három pont

Három kiállítás és oda a három pont

Nem mindennapi körülmények között, de kikapott az előkelő helyezésért csatázó Orosháza FC az NB II keleti csoportjának szerdán pótolt mérkőzésén a Putnoktól. Az évkönyvekben annyi fog szerepelni: Putnok-Orosháza 4:2

Három kiállítás, három büntető, hat gól - mozgalmasra sikeredett a Ness Hungary NB II Keleti csoportjának szerdára halasztott bajnokija, a Putnok-Orosháza mérkőzés, melyet végül a hazai csapat nyert meg 4-2-re. A hajrában a vendégek kapusukat is elvesztették egy kiállítás miatt, így vészkapus állt a gólvonalra egy 11-esnél - hiába.

A Putnok már a 10. percben vezetést szerzett, Pavlov góljával, de a vendégcsapat nem sokkal később egalizálni tudott, Milenkovic 11-esével. Még két büntető, valamint három kiállítás és az igazi izgalmak is a második félidőre maradtak – olvasható a putnoki csapat honlapján található összefoglalóban

Előbb a hazaiaktól Szűcs ment le a pályáról a második sárga lapja után, az 55. percben, de Bjelkanovic a 79. minutumban hasonló sorsra jutott. A 80. percben 2-2-őt mutatott a putnoki eredményjelző (Monyók és Milenkovic – megint büntetőből volt eredményes öt perc leforgása alatt), de a hajrá a hazai csapatnak sikerült jobban.

Az Orosháza kapusát, Molnár a 81. percben kiállította Szabó játékvezető, csere révén egy mezőnyjátékosnak, Kerekeczkinek kellett a gólvonalra állnia, de nem tudta védeni Crisan 11-esét. A 92. percben Illés állította be a 4-2-s végeredményt.

Putnok – Orosháza 4-2 (Pavlov 10., Monyók 75., Crisan 83. – 11-esből, Illés R. 92., ill. Milenkovic 21.,80. – mindkettőt 11-esből)

(A fotó az Orosháza FC honlapjáról származik, és az őszi Orosháza-Putnok találkozón készült.)

Címkék: labdarúgás, OFC, Putnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.