Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Július 06. 09:53, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség - fotók

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség - fotók

A lakosság segítségét kérik a rendőrök a gesztelyi körforgalomnál történt halálos közúti közlekedési baleset kapcsán.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el bűnügyi számon nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Június 25-én 12 órakor, a 37-es számú főútvonalon, a gesztelyi körforgalomnál két személykocsi karambolozott. A baleset következtében az egyik autó felborult, majd kiégett, amiben egy férfi, és egy kiskutya vesztette az életét.

A közlekedési baleset bekövetkezése előtt az adott útszakaszon több jármű közlekedett, akik esetlegesen láthatták a frontális ütközés körülményeit.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó száma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.