Városlista
2024. június 7, péntek - Róbert

Hírek

2011. Október 23. 23:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Orosházi állatvédők

Gazdira várva

Gazdira várva

Segíts! Gazdit keresünk!

Béci kicsi volt és aranyos, amikor gazdához került, de nagy lett és szófogadatlan, ezért visszahozták a menhelyre. Nem tudni mi történt vele, de bizalmatlanná vált, már nem hiszi, hogy a kéz csak simogatni akarja. Sok foglalkozás és szeretet szükséges, hogy újból vidám, boldog kutya váljon belőle!

Boriskát két hónapos korában öt testvérével együtt a menhely előtti árokba tették. Minden testvére gazdára talált, de neki nem volt szerencséje. Nyolc éve él a menhelyen, soha nem bújhatott a gazdájához, nem is tudja, hogy milyen a gazda hívó szava, simogatása. Napok, hónapok telnek el úgy, hogy senki nem szólítja, senki nem viszi sétálni. Ő az egyedüli a menhelyünkön, aki pici korától itt él, aki senkinek nem kellett. Nyugodt, csendes kutya.

Dugó, ez a parányi kis eb a hóban ücsörgött, félve és fázva, amikor rátaláltunk. Nagyon éhes volt, de pár falat után már a félelme is elszállt. Barátságos, kedves kutya, társaival azonnal megbarátkozott, és boldogan szaladgálta körbe őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 06. 13:27, csütörtök | Sport

FIA F4 CEZ 2024 | Red Bull Ring | 2. forduló

A festői Stájerországban folytatódott tovább a közép-európai F4-es bajnokság. A második fordulóra szinte duplájára duzzadt a mezőny, tele kompetitív csapatokkal és pilótákkal!

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 06. 09:26, csütörtök | Külföld

Csehországban összeütközött két vonat, négyen meghaltak, többen megsérültek

Négyen meghaltak és húszan megsebesültek a kelet-csehországi Pardubicében, ahol szerdán röviddel éjfél előtt összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat - jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.