Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. December 14. 16:08, péntek | Helyi sport
Forrás: beol.hu

Füredi János értékelte focistái őszi teljesítményét

Füredi János értékelte focistái őszi teljesítményét

Az OMTK-ULE 1913 Utánpótlás Labdarúgó Egyesület U19-es csapatának az edzője, Füredi János értékelte az őszi fordulót.

- Felkészülésünket a nyári munkák és a sérülések nehezítették. A heti öt edzést a játékosok nagy fegyelemmel és intenzitással végezték. Az edzőmérkőzések és az edzések alapján szerettem volna, ha kiderül, ki játszik az NB.-s, illetve a megyei bajnokságban. Ez csak terv maradt, mert munka miatt (Mátyus, Gerhát, Gáspár), iskola miatt (Suta,Tóth G., Gáspár, Gerhát,), sérülések miatt (Bajkán, Curpás, Gelegonya, Szabó, Tóth L.,), illetve lustaság, buli miatt (Greman) nem lehetett külön venni a keretet. A bajnokságokban minden játékos felkészültségének megfelelő játékidőt kapott. Az ősz folyamán egyébként 110 edzést tartottam, a látogatottság 85 százalékos volt.

A mérkőzések számokban:

Rákóczi Vasas: 1. 15 mérkőzésből 13 győzelem, 1 döntetlen, egy vereség. Góllövők: Szivák László (21), Kormányos Kristóf (10), Kránitz Krisztián (8), Füredi Szabolcs (6), Kiss Máté (6), Szemenyei Valentin (4), Mátyus Róbert (3), Sajti Bálint (2), Suta Máté (2), Szabó Bence (2), Gerda Viktor, Gerhát Ádám, Greman László, Köteles Ádám, Pintér Norbert, Tóth László (1).
OMTK-ULE: 6. 13 mérkőzésből 5 győzelem, 3 döntetlen, 4 verseség. Góllövők: Szivák László (8), Tóth Dániel (3), Füredi Szabolcs, Gáspár Mihály, Kormányos Kristóf, Könyves László, Kránitz Krisztián (2), Gulyás János, Kiss Máté, Papp Roland, Szemenyei Valentin, Tóth László (1).

- Az NB.-s bajnokságban mérkőzésről mérkőzésre fejlődött a társaság taktikai felkészültsége. Nálunk előrébb tartó csapatok ellen is szoros, gyengébbek ellen sima mérkőzéseket játszottunk. A legjobb teljesítményt Könyves, Füredi, Albert, Papp, Gulyás, Kiss, Gerda nyújtotta. Az őszi mérkőzésen 24 játékos szerepelt.
A megyei bajnokság mérkőzései edzésnek, vagy még annak se feleltek meg. Komoly mérkőzést ritkán játszottunk. Ebben a bajnokságban mindenki szerepet kapott. Itt Szemenyei, Szivák, Kormányos teljesítménye kiemelkedő. A fiatalok sokat fejlődtek, az idősebbek példát mutattak, a jobb játékosok felvállalták a vezető szerepet, és ez alapozta meg az őszt.

Tavasszal szeretnék igazolni játékosokat, és még nagyobb versenyhelyzetet teremteni a posztokon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.