Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Május 02. 11:43, szerda | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Fáklyás felvonulás helyett MSZP-s pártrendezvény

Fáklyás felvonulás helyett MSZP-s pártrendezvény

Ezzel a címmel reagál a Fidesz orosházi csoportja a fáklyás felvonulás előtti megemlékezésen elhangzottakra.

"Május 1. előestéjén világossá vált, hogy az MSZP politikusai még az ünnepi alkalmakkor sem tudnak eltekinteni a tőlük már jól megszokott politikai sárdobálástól. Fetser János büszkén hangoztatta, hogy a szocialisták vállalták magukra Orosházán eme történelmi örökség ápolását, és minősíthetetlen hangnemben bírálta a város vezetését, amiért évek óta távol marad a megemlékezéstől. Arról természetesen elfelejtette tájékoztatni a megjelenteket, hogy a szervezők egyszer sem hívták meg Orosháza tisztségviselőit. Azt is elfelejtette közölni, hogy mióta az Orosháziak világossá tették, hogy nem kérnek a Fetser-féle városvezetésből, azóta Ő tüntetőleg nem vesz rész egyetlen nemzeti ünnepünkön, sőt Orosháza születésnapján rendezett településalapítási ünnepségen sem, végigsértve ezzel a város azon kiválóságait, akik ezen a jeles napon veszik át kitüntetésüket.

Fetser városrombolással vádolta meg dr. Dancsó József polgármestert. Teszi ezt akkor, amikor épül Orosháza új főtere, folyamatosan újulnak meg a város játszóterei, rövidesen kezdődik a csatorna beruházás és a bölcsőde felújítása, a város megközelíthetősége szempontjából kulcsfontosságú úthálózatok épülnek újjá. Teszi ezt azután, hogy nyolc évig asszisztált a parlamentben az ország tönkretételéhez, melynek terhét még évekig viselnünk kell.

A szocialisták tévednek, ha azt hiszik, hogy a fáklyás felvonuláson résztvevő emberek miattuk mennek oda. A látványos felvonulás, a közösségi élmény, valamint a jó idő az igazi vonzerő, és nem az, hogy bukott, leharcolt, hiteltelen MSZP-s politikusok mennek a szocialisták kopott zászlajával a menet élén. Sajnáljuk, hogy a város polgárainak örömteli együttlétét pártpolitikai eseménnyé silányítja a helyi MSZP.

A FIDESZ orosházi csoportjának elnöksége"

Címkék: fidesz, majális

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt