Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Április 13. 10:02, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Emberölési kísérlet Mezőkovácsházán

Emberölési kísérlet Mezőkovácsházán

Még el sem ültek a hullámai annak tótkomlósi esetnek, amelyben egy férj támad késsel feleségére, újabb súlyos bűncselekmény történt a megyében. Mezőkovácsházán emberölés kísérlet gyanúja miatt nyomoznak.

Mezőkovácsházán az Alkotmány utcában egy autójában ülő 21 éves férfi pénteken 21 óra után néhány perccel szóváltásba keveredett egy helyi lakossal.

A 41 éves személy eközben betörte a személygépkocsi jobb első szélvédőjét. Erre az autó vezetője járművével szándékosan elütötte az úttest szélén álló férfit, majd megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A sértett az előzetes orvosi vizsgálat alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a 21 éves helyi lakost és emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene – olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.