Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Július 11. 10:00, szerda | Helyi sport
Forrás: oroshazafc.gportal.hu

Edzésben az Orosháza

Edzésben az Orosháza

A július 9-ei első edzéssel az Orosháza FC csapata is elkezdte a felkészülést az NB II 2012/2013-as szezonjára és elkészült a másodosztály csoportbeosztása is.

A július 9-ei első edzésen a régi játékosok mellett leginkább fiatal próbajátékosok jelentek meg, az edzésen megjelentek száma 25 játékos volt ( 20 mezőnyjátékos, 5 kapus). Petneházi, Bozoki, Milenkovic és Randelovic nélkül kezdték meg a felkészülést az orosházaiak.

“Aleksandar Randelovic várhatóan Békéscsabán folytatja, míg Petneházi Márk Nyíregyházán – nyilatkozta Major László vezetőedző. Eligazol Bozsóki Dániel is. Csapatunkat meg kell erősíteni, arra van esély, hogy a korábban a Békéscsabai Előrét is megjárt, legutóbb Dorozsmán futballozó Bernát Péter nálunk folytassa.”

A játékosok nem teljesen leeresztett állapotban kezdték meg a munkát, Major László ugyanis mindenkitől azt kérte, hogy a szünetet megelőző hetet már aktívan töltsék el.

Nincs rávezetés, rögtön belevágtak a munkába, bár abban bíznak, hogy a kánikula engedni fog, negyven fokban ugyanis nehéz dolgozni. Napi egy edzéssel készül a csapat, az első mérkőzésüket július 18-án Orosházán a Hódmezővásárhely ellen játsszák majd.

Idén az összes csapat számára minden egyes bajnoki élet-halál kérdése lesz. Iszonyú nehéznek ígérkezik, kisebbfajta csodaként könyvelné el a klub, de megpróbálja megcsípni legalább a nyolcadik helyet. Egy biztos, a csoportkuk erős, hiszen a Békéscsaba mellett a Vasas, a Mezőkövesd, a Nyíregyháza és a Szolnok is velük egycsoportban szerepel.

Az MLSZ elkészítette az NB II-es bajnokságok csoportbeosztását. Ahogy az várható volt az élvonalból búcsúzó Vasas Sc a keleti csoportba került.

A Keleti-csoport mezőnye:

Balmazújvárosi Fc
Békéscsaba 1912 Előre Se
BKV Előre Sc
Budapest Honvéd Fc II.-MFA
Debreceni VSC-DEAC II.
Dunakanyar-Vác
Kazincbarcikai Sc
Mezőkövesdi Se-Zsóry
Nyíregyháza Spartacus Fc
Orosháza Fc
Putnok Vse
Restart-Ceglédi Vse
Szeged 2011
Szolnoki MÁV Fc
Újpest Fc II.
Vasas Sc

Címkék: foci, labdarúgás, OFC, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma