Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Június 30. 20:50, szombat | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Csobbanj EUrópával! - Holnap még Gyopárosfürdőn!

Csobbanj EUrópával! - Holnap még Gyopárosfürdőn!

Az EU magyarországi tájékoztató irodái idén nyáron a strandokon is nyitva állnak az érdeklődők előtt. Az orosházi állomásra június 30- án és július 1-én érkezett a programsorozat.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a Békés Megyei Europe Direct irodával együttműködve 2012. június 30-án és július 1-jén Orosháza-Gyopárosfürdőn rendezi meg "Csobbanj Európával!" című programsorozatát.

A roadshow keretében egy Europe Direct-kisbusz járja körbe az egész országot, hogy több száz ajándék bevetésével az uniós tájékoztató irodák szolgáltatásaira hívja fel a nyaralók figyelmét.

A strandolókat az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről– utazás, továbbtanulás, munkalehetőségek, nyugdíjak, pályázatok, támogatások stb. – szóló ingyenes információkkal valamint játékokkal, kvízekkel várják.
A programok vonzóbbá tétele érdekében, az iskolások számára fotópályázatot hirdettek meg az idei év két kiemelt uniós témájában: az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve, valamint 50 éves a közös agrárpolitika. A képeket a Csobbank EUrópával! facebook-oldalára lehet feltölteni.A legjobban sikerült fotókért strandbelépő jár.

A Csobbanj EUrópával! első napján készült képeket itt tekinthetik meg!

Címkék: Gyopárosfürdő

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén