Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 26. 13:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Csavarhúzóval rongálták meg Schobert Norbi autóját - VIDEÓ

Csavarhúzóval rongálták meg Schobert Norbi autóját - VIDEÓ

Megdöbbentő látvány fogadta Schobert Norbit, amikor teniszezés után visszatért a parkolóba autójához: nem maradt ép felület a luxusautón, annyira összekarcolták.

A fitneszedző mélységesen felháborodott a történteken, és nyers őszinteséggel vallott érzéseiről.

- Kora reggel elvittem a gyerekeket az iskolába, óvodába. Ezután mindig egy órát teniszezem, utána megyek csak dolgozni. Ezalatt a parkolóban telekarcolták az autóm, szinte nincs olyan felület, ami ép maradt volna. Nem tudom, hogy tisztában voltak-e azzal, hogy ez az én autóm, de lényegtelen, hiszen az is ugyanúgy fáj, ha ezt más tulajdonával teszik - kezdte az Új Ásznak Norbi, aki mérhetetlenül elkeseredett a történtek miatt.

- Sokszor hallom a híradóban, hogy egyetlen éjjel alatt akár húsz autót is összetörnek, megkarcolnak. Tehát Magyarországon ez egy jelenség! Fáj az embereknek, ha a másiknak jobban megy. Elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete, hiszen egy autó nem tehet semmiről, másrészt céges bérlemény, tehát nem is az enyém, nem nekem tesz kárt. Amúgy 100 százalék casco van rajta, így egy fillérembe sem kerül a vadiúj fényezés, és legalább eltűnnek a kisebb karcok róla. Amikor valakinek nem tetszik valami, odajöhet hozzám és megbeszélhetjük, viszont olyan emberekkel élünk egy országban, ha a másik sikeresebb, akkor a házat is rágyújtanák - nyilatkozta a neves fitneszedző.

Címkék: Schobert Norbi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.