Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Május 11. 15:51, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Cristiano Ronaldo focistalányokról szóló Facebook-sorozat producere lesz

Cristiano Ronaldo focistalányokról szóló Facebook-sorozat producere lesz

Egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szóló Facebook-sorozat executive producere lesz a világsztár futballista, Cristiano Ronaldo - értesült a The Hollywood Reporter.

Az egyelőre cím nélküli vállalkozás Paul Lee új stúdiójában készül. A sorozat forgatókönyvét Liz Garcia és Josh Harto írja. A csapat történetét követő széria a sport közös nyelvét használja a faji, etnikai és társadalmi különbségek legyőzésében. Egyúttal beszámol a kamaszok életének hullámvasútjáról, a szerelem, barátság és család közötti hányódásaikról.

"Az egyik dolog, amivel szívesen töltöm a szabadidőmet, a jó tévézés" - írta közleményében a Real Madrid szupersztárja, akinek Facebook oldalát 120 millióan követik.

Felidézte, hogy a sorozatban szereplő focista lányok élete sokban hasonlít saját életének mélypontjaira és sikereire. "A sorozat az értékekről szól, a kihívásokról, a barátságról, a nehézségekről, kemény munkáról, együttérzésről, feszültségekről és összhangról. Egy szóval az életről" - fogalmazott Ronaldo.

A Facebook élő videós programjában tavaly óta fontos helyet kap a futball. A közösségi média több szerződést kötött, mások mellett a Bajnokok Ligájával meccsek élő közvetítésére. Az új sorozatot a kilenc hónapja indított Facebook Watch videoplatformján lehet majd nézni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára