Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Február 27. 17:10, hétfő | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Cherchez la Femme!

Cherchez la Femme!

Vagyis a Nőiesség örök! Az Amnesia márka a mai divatvilág egyik legkiemelkedőbb részese. A nőies, merészen elegáns kollekciók hétről hétre képesek megújulni, ezzel sok-sok örömet szerezvén a vásárlóinak.

Az AMNESIA az elmúlt években olyan fogalmakkal fonódott egybe, mint frissesség, szépség, stílus, minőség és egyéniség. Mint pronto-moda cég minden hétre tartogat valami váratlant,valami meglepőt.

Az AMNESIA vallja, hogy igazán szép csak az lehet, ami érdek nélkül tetszik, így a szépség önmagáért való.

Tudjuk, hogy minden dolgok kiindulópontja és mozgatórugója a NŐ. Minden sikeres férfi mögött ott található egy valódi nő. Egy valódi nő titkoztatos, sokszor öntörvényű, a legtöbb férfi számára megfejthetetlen. Ahogy Christian Lacroix mondta: „Egy nő csak saját tükrének tartozik számadással.”

Az AMNESIA divatvilága egyénre szabott, kollekcióinkat valódi nőknek készítjük, az aktuális high-fashion és pronto-moda trendek szerint. Hetente megújuló kollekcióink minden egyes darbjából merészség, érzékiség és elegancia sugárzik.

Az AMNESIA nem csak a tizenéves korosztályt fogja meg. Az igényes nők divatjának nincs megszabott korhatár. A vagány és aktuális divatot követve, a sportostól az elegánsig, akár a "kevesebb több" elvet vallók is megtalálják a számukra legszebb ruhadarabokat, táskákat.

A mindig frissülő árukészletek mögött egy komoly csapat áll, akik lelkiismeretesen tervezik és varják meg az újabbnál újabb kollekciókat. Az AMNESIA ruhák strapa bíróak, nem szöszölődnek és nem deformálódnak a mosások után, mégis megfizethető áron lehet hozzá jutni ehhez a minőséghez.

Az orosházi AMNESIA üzletben a stílusos ruhák mellett igényes berendezés is jár, ahol minden nő jól érezheti magát ruha válogatás, próbálás közben. A kísérők egy kényelmes fotelban várakozhatnak, a falon elhelyezett kijelzőn divatbemutatókat nézhetnek vagy akár maguk is keresgélhetnek a merész vagy letisztult darabok között.

A folyamatos akciók mellett a Sziget Cafe Sziget VIP kártyát felmutatók 10% kedvezményben részesülnek. Akik a készpénzes fizetés helyett a bakkártyát választját, azoknak jó hír, hogy az orosházi AMNESIA-ban lehetőség van bankkártyás fizetésre is.

Az üzletről tudj meg többet itt!

Címkék: Amnesia, divat, ruházat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban