Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:45, szerda | Sport
Forrás: BoxingONE Championship

Boxingone - Egy lépés a továbbjutás felé

Boxingone - Egy lépés a továbbjutás felé

Nagy lépést tehet a továbbjutás felé az a csapat, amelyik győzni tud a BoxingONE Championship szombati fordulójában, Lengyelországban, ahol a helyi Ry-Ki Grizzly a cseh Prostejov Bulls csapatát látja vendégül.

Két héttel az őszi rajtot követően az „A”-csoportban is beindul a pofongyár. A kvartettből kiemelkedik a felvidéki Komárno Sharks (Révkomáromi Cápák), amelynek csoportelsősége – annak ellenére, hogy még három mérkőzésük hátravan – gyakorlatilag borítékolható, hiszen olyan klasszisokat foglalkoztat, mint Varga Miklós, Káté Gyula, Nagy Krisztián, Klasz Árpád, Szellő Imre, Darmos József és a Harcsa-fivérek. Ám a csoport második helyéért, amely még rájátszást ér, nagy lesz a tülekedés.

Az alábbi csoportállásból jól látható, hogy a Grizzly-Bulls mérkőzés sorsdöntő lesz mindkét gárda szempontjából.

Az „A”-jelű csoport jelenlegi állása
1. Komárno Sharks (szlovák) – 15 pont
2. Prostejov Bulls (cseh) – 9 pont
3. Ry-Ki Grizzly (lengyel) – 9 pont
4. Patent Gladiator (magyar) – 7 pont

Mint az ismert, a lengyel B1 csapatot idén két klub bokszolói alkotják. Vannak ökölvívók Kielce-ből, és Rybnikből, ezért a csapat „kétlaki”, a két város felváltva rendezi a csapatbajnoki mérkőzéseket – most Rybnik a soros, ahová idén először látogat el a BoxingONE-liga.

A szombaton 18-órakor kezdődő mérkőzés esélyese nem a lengyel gárda, miután a csehek a legjobb, Extraliga győztes ökölvívókkal utaznak Rybnikbe. Ugyanakkor a lengyelek otthon nagyon harapnak, és fűti őket a visszavágás reménye is, hiszen Prostejovban meglehetősen simán, 10:5 arányban vereséget szenvedtek.

Az „odavágón” volt 1-2 kiélezett összecsapás, melyeket a csehek nyertek meg. Ha szombaton ezekben a kritikus súlycsoportokban a lengyeleknek sikerül fordítaniuk, akkor nyerhetnek, de várhatóan nem lesz nagy különbség a csapatok között.

A szombati csapatbajnoki mérkőzést BoxingONE Championship hivatalos weboldala, a www.boxingone.com élőben fogja közvetíteni. Ugyanitt friss hírek, versenynaptár és fotógaléria is várja az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás szerelmeseit.

(boxinone.com)

Címkék: box

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.