Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Július 12. 12:35, csütörtök | Helyi sport
Forrás: szegedma.hu; Fotó: Gémes Sándor

Bernát Péter Orosházára igazol

Bernát Péter Orosházára igazol

Az Orosháza csapatát erősíti majd Bernát Péter, a Szeged 2011 egykori gólzsákja. A csatár az elmúlt szezonban Kiskundorozsmán lőtte a gólokat a megye élvonalába, onnan tér most ismét vissza az NB II-be.

Szerda délután már a Békés megyei gárdában edzett a „Kutya” becenévre hallgató góllövő (képünkön fehér mezben, egy Orosháza elleni mérkőzésen), s a tréning után a vezetőséggel kezet is ráztak, sikerült megegyezniük az egy éves kontraktus feltételeiben.

„A megyéből szinte minden csapathoz hívtak, mikor kiderült, hogy nem Kiskundorozsmán folytatom tovább a pályafutásomat. A legjobb ajánlat Orosházáról érkezett, hiszen az NB II-es bajnokság minden szempontból kecsegtető számomra, úgy gondolom egy évet még rá kell szánnom, hogy bizonyítsak a második vonalban” – mondta el portálunknak Bernát Péter. A labdarúgótól megtudtuk, hogy a szegedi munkahelyével össze tudja egyeztetni az edzéseket, mivel a vezetőedző, Major László is a Tisza partján él, így a mesterrel együtt jár majd át edzeni Orosházára délutánonként. A felkészülési időszakban minden nap tréningezik majd a csapattal.

Címkék: foci, labdarúgás, OFC, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma