Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2012. Május 19. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Bekattant a szilikon maca?

Bekattant a szilikon maca?

Pamela Anderson olyan öltáncot lejtett két férfinek is egy étteremben, hogy az embereknek tátva maradt a szájuk.

Az egykori Baywatch-sztár egy ideig békésen vacsorázgatott asztaltársaságával a Hollywood nyugati részén található Boa stakehouse-ban, majd eljött az ital és a tószt ideje...

Szemtanúk beszámolói szerint az öregedő plasztik cica előbb az egyik férfi ölébe pattanva lejtett egy szexuálisan túlfűtött táncot, majd nem sokkal később már egy másik úriember ágyékát melengette rögtönzött erotikus műsorával.

Nem tudni, mit ihatott, de ezután kézen fogott egy harmadik férfit, akit bevonszolt az étterem közepére, ahol rutinból lehozott egy kész báltermi táncot a többi vendég legnagyobb megrökönyödésére.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.