Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Február 14. 16:01, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Bedrogozva menekült száguldozva a rendőrök elől az eltiltott autós

Bedrogozva menekült száguldozva a rendőrök elől az eltiltott autós

A kaposvári rendőrök elfogták a száguldozó sofőrt.

A körzeti megbízottak február 13-án délben Kaposváron megállásra szólítottak fel egy szabálytalanul közlekedő járművezetőt, aki tudomásuk szerint nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, továbbra is nagy sebességgel száguldott, azonban pár percen belül a Puskin utcában utolérték és elfogták. Megállapították, hogy a zavartan viselkedő 37 éves helyi férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt amfetaminra és THC-ra pozitív eredményt jelzett – közölte a rendőrség.

A nyomozók B. Gábort kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint az általa elkövetett közlekedési szabályszegések miatt külön szabálysértési eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.