Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 27. 12:55, péntek | PR
Forrás: Truta ékszer

Ballagási ajándék tipp a Truta ékszertől

Ballagási ajándék tipp a Truta ékszertől

A Truta Ékszer orosházi üzletét 2010. Szeptemberében nyitotta, és a kedvező fogadtatása töretlen a mai napig. Készülnek a ballagásra hetente frissülő árukészlettel, arany beszámítási csereakcióval...

...melynek keretében a régi megunt használt arany ékszereket cserélik újra, és így akár készpénz ráfordítása nélkül is vásárolhat, amit valljunk meg őszintén nem sok helyen tehetünk meg manapság.

Törtarany felvásárlás a térség egyik legkedvezőbb áraival, egyénre szabott ajánlatokkal azonnali készpénzfizetéssel.Befektetési aranytömb forgalmazása, svájci 999,9-es tisztaságú színarany, melyre visszavásárlási garanciát vállalnak.
Ékszerjavítás, rövid határidővel korrekt árakon, saját kezűleg Truta János ötvösmester által.

A megyében már több mint 21 éve nyílt az első Truta Ékszerüzlet, Gyula városában.Napjainkban három üzlettel működnek a megye közkedvelt ékszerüzletei családi vállalkozás keretében.Békéscsaba és Gyula mellett, 2010 Szeptemberétől Orosházán is megtalálható az ékszerbolt a Kossuth utcában, közvetlenül az OTP Bank szomszédságában.

E nehezen kimondható név mára egybeforrt a családias hangulatú, közvetlen és korrekt kiszolgálással, ami el is várható, ha valaki betér egy ékszerüzletbe.Üzleteik filozófiája, hogy mindenki elégedetten, mosolyogva távozzon üzleteikből a maximális kiszolgálás elérése mellett.

Orosházán egyedülálló ásványokkal ékesített ezüst ékszereket is kínálnak, a borostyántól, a rózsakvarcon az opálon át a türkízig széles a spektrum.A fiatalok által is olyannyira kedvelt Swarovski kristályos ezüst ékszereket emelnénk ki végezetül, melyek csillogása minden korosztályt elkápráztatnak.

Térjen be az orosházi Truta ékszerboltba és meglátja minden kedves érdeklődőt szeretettel fogadnak, legyen csak nézelődő vagy esetleg vásárló, kivétel nélkül mindenki barátságos kiszolgálásban részesül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.