Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2011. Október 21. 20:43, péntek | Helyi sport
Forrás: Saját, Fotó: Kátai Attila

Az utolsó pillanatban nyertünk!

Az utolsó pillanatban nyertünk!

Megint csak izgalmas mérkőzést láthattunk. Az utolsó 4 másodpercben fordult az állás.

Az első két gól után a szegedi csapat egyik játékosa hirtelen 3 gólt is lőtt, ezzel megszerezve előnyüket még a negyedik perc előtt. A tizenharmadik percben már 8-6-ra vezet Orosháza, hamarosan 9-9-re változott a mérkőzés menete. A félidő közeledtével még mindig az orosházi lányok vezettek, bár a vendégcsapat, megint csak gyorsan reagál, így félidőben az állás 16-16.

A második félidő első gólja a 15 másodpercben történt, majd két perc múlva Kránitz Orsolya lőtt gólt Szegednek. A vendégcsapat kezdte felhozni magát, az 5. percben már egy góllal voltunk lemaradva. Ezt a hiányt Szabó Renáta gyönyörű gólja egyenlítette 19-19-re. A 20. percben Miszlai Sándor, gyúrót leküldték a pályáról. Ezen felháborodtak a szurkolók, kisebb ordibálás után folytatódott a játék. A 25 percben 27-30 volt az állás, sokszor adtuk át a labdát az ellenfélnek. Az utolsó három percben meglehetősen izgalmas végjátéknak voltunk szemtanúi. Küzdöttünk a nyereményért, és megérte. 4 másodperccel a mérkőzés előtt Héjjas Timi lőtt egy gólt Szegednek ezzel 30-30-as állás alakult ki, majd egy ellenfélnek köszönhető ügyetlenkedést követve Szabó Reni lőtt egy utolsó, mindent eldöntő 31. gólt.

A meccs végén örömtáncot jártak az ONKC tagjai, majd edzőjüket Ajtony Ákost köszöntötte Lőkös Zsolt, holnapi születésnapja alkalmából.

Eredmények: ONKC – Szeged-Kiskundorozsma KSE: 31-30 (16-16)

ONKC: Kothencz; Ajtonyné, Fazekas 1; Kovács 1; Szabó R. 5; Csapó 4; Zsuzsa 7; Ravasz 5; Héjjas 2; Kránitz 2; Domokos 2; Kiss 2; Szabó A.

Edző: Ajtony Ákos: „az az igazság, hogy videón elemeztük az ellenfél idei meccseit, ahol más felállásban játszottak, így megtévesztettek bennünket. ehhez már nem tudtunk alkalmazkodni. Maradéktalanul elégedett vagyok a küzdőszellemmel. El kell jutni oda, hogy egy nyugodalmas hajrához érkezzünk végre. Minden elismerésem a lányoké!”

Szeged-Kiskundorozsma KSE: Dobó; Márton; Dr.Karsai D. 13; Gaál 2; Karsai R. 4; Draxler O. 4; Zsibritz; Mocsári 2; Velky 1; Dávid 1; Mészáros; Vadászy 2; Vér; Draxler D. 1.

Edző: Farkas József: „Nem tudtunk megnyugtató előnnyel a végjátékba menni, az idegeink nem voltak kellő képen a helyükön.”

Címkék: ONKC, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét