Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Június 07. 11:42, csütörtök | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu tetoablakcsere.hu

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Manapság mindenhol csak a gazdasági válságról lehet hallani, az emberek ott spórolnak, ahol tudnak. A nyílászárók cseréje viszont egy hosszú távú befektetés azoknak, akik a közüzemi számláikon szeretnének takarékoskodni.

A hatékonyabb nyári hővédelem és téli hőszigetelés olyan gazdaságos befektetés, amely hosszú évekre biztosítja otthonának kényelmét. Mivel jelentős hatása van az energia felhasználásra, a fűtésre és a légkondicionálásra, így az ezekre fordított költségek csökkenek.

Sok év elteltével megesik, hogy az egykori korszerű és igényeit kielégítő ablak megérik a cserére. Télen kiszökik a drága energia, az ablaküveg állandóan bepárásodik, penész jelenhet meg az ablak körüli burkoláson és az ablak közelében húz a hideg, az ablaküveg felülete hideg.

Az egészséges élet egyik titka, hogy otthonunkban olyan életteret hozzunk létre, mely jótékony hatással van szervezetünkre. Az új ablakok előnyei azonnal érezhetők. A hőveszteség akár 50%-al csökkenthető, 2 fokkal melegebb van a szobában, 8%-al kevesebb fűtési energia felhasználás. A párolgási problémák is megszűnnek és az ablaküveg felülete 5 fokkal melegebb lesz.

A nyári hónapokban gyakran tikkasztó meleg lehet otthonunkban. Bárhogy szellőztet, nem tud szabadulni a hőségtől, mely pihenését és nyugalmát lehetetleníti el.

Az új ablakok előnyei rögtön élvezhetőek a nyári forróságban is és a légkondicionálók használata is jelentősen csökkenthető.

Az ablak cseréjével a túlmelegedett napok száma akár 30%-al csökkenhet otthonunkban és 5-6 fokkal kevesebb lesz a hőmérséklet a szobában.

Az ablakcserével csak nyerhet! Keresse a Hunthermo Nyílászáró kereskedelemben a legjobb nyílászárókat vagy tegyen fel kérdéseket a Hunthermo Facebook oldalán!

Címkék: Hunthermo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.