Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 02. 12:32, hétfő | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

A nőiesség tárháza – karcsúsító ruhák az AMNESIA-ban

A nőiesség tárháza – karcsúsító ruhák az AMNESIA-ban

Nehéz megmondani, hogy mitől lesz nőies egy nő megjelenése, de annyi biztos, hogy az egyik ilyen jellemző a karcsúság. Ez nem soványságot jelent, sokkal inkább a szép, vékony derekat és annak hangsúlyozását.

Nézzük meg, milyen ruhákkal tudjuk karcsúbbnak mutatni magunkat.

Optikailag a legegyszerűbb karcsúsító megoldás, ha olyan ruhát választunk, ami a derekánál sötétebb anyagból készült, esetleg éppen fekete. A legbiztosabbra akkor megyünk, ha a kiválasztott ruhán deréknál, az öv vonalán körben húzódik egy sötét sáv, vagy ha egyszerűen egy sötét övet viselünk a derékvonalunkon. Ha ez az öv egy szélesebb darab, akkor még erőteljesebb karcsúsító hatást érhetünk el.

Nem csak a sötét derékrésszel, de a matt színekkel is játszhatunk. Ha fényes, csillogó ruhát viselünk, akkor ügyeljünk arra, hogy a derékrész ne fényes, hanem matt hatású legyen. A fényes anyagok nagyítanak, ha azonban matt színekkel kombináljuk, akkor a matt anyagok karcsúsító hatásúak lesznek az a testrészen, ahol viseljük.

Optikailag szintén karcsúsít, ha egy széles, a ruhától eltérő színű övet viselünk a csípőnkön. Ez lehet mintás, vagy akár fényes, csillogó anyagból készült öv, a lényeg ugyanaz: szélesíti a csípőnket, ezáltal karcsúsítja a derekunkat. Ha nagy a túlsúlyunk, akkor nem ajánlatos alkalmazni, de minden más nőies alkatra kiválóan használható.

Karcsúsítanak az aszimmetrikus minták is, ha megfelelő módon helyezik el őket a ruhákon. Célszerű ezeknél is arra törekedni, hogy a derekunknál lévő színek minél sötétebbek legyenek. Emellett hasznos lehet az is, ha a minták függőlegesen helyezkednek el, ezzel ugyanis még egy függőleges vonalat képeznek a testünkön, ami tovább nyújtja, karcsúsítja alakunkat.

Egyik legjobb optikailag karcsúsító eszközünk a dekoltázs. Ha szép a dekoltázsunk, akkor egyébként is megéri kiemelni. Ha emellett még derekunkat is karcsúbbnak szeretnénk láttatni, akkor válasszunk egy mélyebb, V-alakú dekoltázsformát. Ez a fordított háromszögforma miatt lényegesen vékonyabbnak, karcsúbbnak fogja mutatni alakunkat.

A lefelé bővülő harangszoknyák az ’50-es években terjedtek el. Általában térdig értek és mivel szabásuk miatt lefelé erősen bővültek, ezért a derekat még karcsúbbnak mutatták. Szerencsére divatosak az ’50-es és ’60-as évek ruháira emlékeztető szabások, így bátran nyúlhatunk ezekhez. A harangszoknyákhoz akkor is és most is általában széles övek viselése ajánlott, ami tovább hangsúlyozza a karcsú derekat.

Ha egyrészes ruhát választunk, akkor érdemes figyelni arra, hogy olyan szabású legyen, ami derékban kicsit szűkebb, lefelé pedig enyhén bővül. Természetesen nem csak az egybe ruháknál, de a blúz és szoknya kombinációnál is ugyanez a hatás érvényesül.

Ha egyszerűen csak el szeretnéd terelni a tekinteteket a derekadról, mert nem vagy vele megelégedve, akkor viselj valami feltűnő dolgot egy másik testrészeden, ahova a figyelmet szeretnéd irányítani. Ha például elégedett vagy a dekoltázsoddal, akkor viselj egy kivágott, a nyakánál erősebben díszített ruhadarabot. Ez lehet egy hangsúlyosabb ékszer vagy kitűző, a lényeg, hogy oda irányítsa a tekinteteket, ahova szeretnéd és elterelje onnan, ahonnan szeretnéd.

A karcsúsító ruhákat keresd az orosházi AMNSEIA-ban!

Címkék: Amnesia, divat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.