Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 11. 20:35, hétfő | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

A fesztiválon is stílusosan!

A fesztiválon is stílusosan!

Nyáron egyik fesztivál alig zárja be kapuit, tőle alig pár kilométernyire már nyit is a másik. Persze, minket, nőket még a legnagyobb latyakban is az foglalkoztat, hogy stílusosak és divatosak legyünk.

Nadrágok közül érdemes kettőt, hármat vagy többet is bepakolni. Egy hosszút, egy rövidebb fazont, egy sortot, ha az esti buliban villantani akarunk, és a felsorolt verziók közül egyből egy váltást. Mert sose lehet tudni, hogy a farmerunkat vagy a kényelmesebb cicanadrágunkat milyen baleset érheti.

Felsők közül is érdemes a réteges megoldást előnyben részesíteni. Szerencsére a színes topok, tunikák és a nyári, mintás pólók viszonylag kevés helyet foglalnak. Így itt megengedhető egy kis divatbemutató. De egy meleg pulóvert is érdemes a holmink legaljára csúsztatni, mert az éjszakák becsapósak lehetnek. Főleg, hogyha még sátorozásra is adjuk a fejünket.

A fesztiválra való csomagolás alapszabálya pár szóban a következőképp foglalható össze: kényelem és rétegesség. Ha már mindenféleképp ki akarunk tűnni a tömegből, akkor azt a kiegészítőinkkel tegyük. Egy nagy és színes táska, sál vagy napszemüveg könnyedén kiemelhet bennünket a fesztiválozó közönség forgatagából.

Szerezd be az orosházi Amnesiánál a fesztiválra szánt holmikat és tűnj ki a tömegből! Aztán ha minden bent van a bőröndben, indulhatunk. Jó bulizást mindenkinek!


Címkék: Amnesia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.