Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Február 25. 05:19, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A fél országban ismét sűrű ködre figyelmeztetnek

A fél országban ismét sűrű ködre figyelmeztetnek

A tartós, sűrű köd veszélye miatt csütörtökre is figyelmeztetést adott ki a fél országra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adták ki a figyelmeztetést.

Azt írták: szerda estétől ismét egyre nagyobb területen romlanak a látási viszonyok. Csütörtökre virradó éjszaka nagyobb területre kiterjedő sűrű ködre elsősorban a Duna vonalától keletre lévő tájakon lehet számítani, de ködfoltok másutt is kialakulhatnak.

A fagypont alatti területeken néhol gyenge ónos szitálás is előfordulhat.

Az előrejelzés szerint csütörtök hajnalban mínusz 3 és plusz 4 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet. A csúcshőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös északkeleti tájakon csak 9-14 fokot mérhetnek.

Címkék: figyelmeztetés, köd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.