Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. December 01. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

A DK Orosházi Szervezete is ellenzi a kommunális adó bevezetését

A DK Orosházi Szervezete is ellenzi a kommunális adó bevezetését

A november 30-i testületi ülésen is nagy port kavart a kommunális adó bevezetéséről szóló napirendi pont. A Demokratikus Koalíció Orosházi Szervezete tegnap sajtóközleményben fejezte ki véleményét.

„A mai napon értesültünk arról, hogy Orosháza Város Képviselő testülete megszavazta és január elsejétől bevezeti Orosházán az ingatlan adót! Megdöbbenéssel vesszük tudomásul, hogy a város vezetése nem tudja növekedő gazdasági pályára állítani a települést! Eddig Országosan 25 adót vezettek be, ami érinti az orosháziakat, ez a 26. Ezzel a döntéssel a Demokratikus Koalíció Orosházi Szervezete nem ért egyet, véleményünk szerint ez nem előremutató cselekvést generál. Azt gondoljuk Orosházán nem Budapesti döntéseket kellene végre hajtani, hanem a város érdekeit szem előtt tartva, helyi gazdasági programot kellene kidolgozni amellyel a kis és közepes vállalkozásokat lehetne ösztönözni, ez által munkahely teremtés jönne létre. Abban az esetben, ha a város vezetése a működés stabilizálása érdekében vet ki sarcot az emberekre, attól még a valós problémákat nem oldják meg. Orosháza polgárai nem győznek, nem tudnak ennyi terhet a vállukon viselni, egy olyan időszakban amikor a mindennapok is leküzdhetetlen nehézségeket jelentenek! A Demokratikus Koalíció Orosházi Szervezete azt üzeni az orosházi polgároknak, hogy ott vagyunk velük a hétköznapokban és velük is maradunk! Dolgozunk azon, hogy változtatni tudjunk egy széles összefogás keretében Orosházáért és a Köztársaságért!

Tisztelettel:
Papp Róbert
Elnök”

Címkék: dk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a