Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. November 18. 12:27, péntek | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

A bölcsőde is támogatja a babaszépségversenyt

A bölcsőde is támogatja a babaszépségversenyt

Orosháza Város Önkormányzat Egységes Szociális Központ Zöldfa utcai Bölcsőde telephely vezetője, Christiánné Grósz Flóra egy levelet juttatott el szerkesztőségünkbe.

"Tisztelt szerkesztő!

A Zöldfa utcai Bölcsőde nevében szeretettel üdvözlöm az INFO OROSHÁZA kezdeményezésében - a Baba szépségversenyt – mellyel a szervezők a legféltettebb kincsünkre fókuszálva, ismételten a gyermekekre kívánják ráirányítani a figyelmet. Advent és a szeretet ünnepének közeledtével mindannyian még inkább nyitottabbak vagyunk a szépre, a jóra és a szeretet különböző megnyilvánulására. Jó szívvel ajánlom a kedves szülőknek megfontolásra, hiszen egy jó hangulatú és egészséges versenyszellemű megmérettetésen részt venni, izgulni, együtt szurkolni barátokkal, szomszédokkal és a tágabb értelemben vett családdal, erősíti az összefogást és az együvé tartozás nemes érzését.

Mi az Orosházi Zöldfa utcai Bölcsőde munkatársai a gyermekek napközbeni ellátása körében biztosítjuk, a családban nevelkedő gyermekek szakszerű gondozását és nevelését. Igyekszünk megosztani a családdal a gyermekneveléssel járó feladatokat, és hozzájárulni az igénybe vevők egészséges testi-lelki fejlődéséhez. Mindezt tesszük az életkornak megfelelő környezetben biztonságos, barátságos, családias, szeretetteljes légkörben, segítve a gyermek önálló aktivitásának kibontakozását és szocializációját.
Várjuk Önöket szeretettel, győződjenek meg erről személyesen, 2011. december 5-én a Mikulás érkezésével egybekötött nyílt napunkon 15 - 17 óra között. Legyen Ön is a vendégünk!

Tájékoztatjuk továbbá a nézőket arról, hogy a Bölcsődében az alapfeladat színvonalas ellátásán túl, új szolgáltatásokkal nyitottunk Orosháza városa és a környező települések lakossága felé, invitálva mindenkit arra, hogy látogassanak meg bennünket, tekintsék meg a bölcsődét, ahol szakképzett kisgyermeknevelők bemutatják az időszakos gyermekfelügyeletet, a játszóházat és kívülállókként pl., kipróbálhatják a só-szoba terápiás hatásait, miközben betekintést nyernek a bölcsőde mindennapi életébe. A személyes tapasztalat szerzés hozzájárul a bölcsődei felvétellel kapcsolatos döntések meghozatalához. A bölcsőde megpezsdült életének szakmai szolgáltatásairól hiteles információival gazdagodva, segítségükre lehet esetleges igénybevétellel kapcsolatos döntés meghozatalában akár érintet akár családtagként. További jó hír a bölcsődei ellátást igénylők számára napjainkban az, hogy a szülőknek nem kell az ellátásra hónapokat várniuk - a jogszabályi megfelelőség esetén - szükség szerint akár két héten belül is tudunk segíteni.
2011. november 17.

Christiánné Grósz Flóra
Bölcsődevezető"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára