Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2023. Március 14. 13:55, kedd | Belföld
Forrás: Idokep.hu

70-80 km/órás széllökések lehetnek nemzeti ünnepünkön

70-80 km/órás széllökések lehetnek nemzeti ünnepünkön

A legnagyobb szélre a Dunántúlon és északkeleten kell számítani, de a szombatihoz hasonló erejű szélvihar nem várható.

Hidegfront veti vissza több fokkal a hőmérsékletet nemzeti ünnepünkre, a maximumok jó 10-12 fokkal alacsonyabban alakulnak, mint ma - írja az Időkép.hu.

A hullámzó hidegfront átvonulását sokfelé kíséri eső, zápor, holnap pedig az Északi-középhegységben, délután pedig a Tiszántúlon is havas eső, havazás válthatja az esőt, de megmaradó hó inkább csak az északi hegyekben valószínű. Napközben a Dunántúlon már nem várható csapadék, délután nyugat felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása.

A front legkellemetlenebb velejárója ezúttal is az erős, viharos szél lesz. Az északira-északnyugatira forduló szél ugyanis országszerte feltámad, főként a Dunántúlon és északkeleten többfelé viharossá fokozódik, 70-80 km/órás lökések is lehetnek.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció