Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Június 20. 12:29, szerda | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

4. helyen végzett a KAZSZER FC csapata a városi bajnokságban

4. helyen végzett a KAZSZER FC csapata a városi bajnokságban

Befejeződött az orosházi kispályás városi bajnokság. A KAZSZER FC a 4. helyen zárta a bajnokságot – tudtuk meg a csapatvezetőtől Gelegonya Pétertől.

Az őszi fordulót a 4. helyen zártuk és sikerült megtartanunk a tavaszi fordulóban is ezt az előkelő helyet. Az idei bajnokságba 17 csapat nevezett be és nem sokkal maradtunk le a dobogó harmadik fokáról. Egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a csapatunk, erős csapattá érett az elmúlt években. - nyilatkozta a csapatvezető.

Bajnokság befejeztével készülnek a nagyszénási BO-BA kupára, ahol a csapat első alkalommal méretteti meg magát. Ezt követően évzáró csapatépítő tábor kerül megrendezésre, azután pedig megkezdik a felkészülést a következő Városi bajnokságra.

"Köszönöm a csapat nevében is a támogatónknak a KAZÉP Kazánjavító és Szerelő Kft. ügyvezetőjének Gelegonya Lászlónak az egész éves támogatását." - mondta Gelegonya Péter.

Címkék: foci, labdarúgás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: