Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Május 09. 19:06, szerda | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

2012 nyarán a színes ruhák lesznek divatban

2012 nyarán a színes ruhák lesznek divatban

Az orosházi Amnesia összeválogatta az idei nyár legfontosabb trendjeit, és keresett néhány kihagyhatatlan gardróbba valót, amivel villámgyorsan divatossá teheted a tavalyi szettjeidet is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják, mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy.

Nem egyszerű minden évben követni a trendeket - de szerencsére nem is kell ész nélkül felvásárolni mindent, ami éppen a boltok kirakatában megtalálható. Elég, ha egy-egy jól variálható darabot beszerzel abból az irányzatból, ami megtetszik a szezon divatpalettáján, illetve, amit be tudsz illeszteni a mindennapjaidba.

A színes, trendi ruhadarabokat keresd az orosházi Amnesia-ban!

A piros a nyár egyik nagy kedvence lesz. Ha egy tüzes éjszakát szeretnénk, vagy egy forró buliba indulunk, akkor a vörös és árnyalatai a legjobb választás. Egy tűzként izzó ruhában biztosan mi leszünk a végzet asszonyai, a hódítás sikere garantálva! A piroshoz a fekete tökéletesen illik, válasszunk ilyen színű ékszereket és cipőt. Tipp: a vörös rúzzsal még ellenállhatatlanabbak lehetünk.

A virágmintás idén nemcsak a ruháknál, de a különböző kiegészítőknél is hódít. A virágminta a 2012- es szezon abszolút nyertese. Egy színes, virágmintás darabbal mindig könnyedek és nőiesek lehetünk. Egy ilyen ruha lehet elegáns és feltűnő is, a színektől és a minta méretétől függően. Mivel azonban itt a színek és formák dominánsak, nagyon körültekintően kell kiegészítőt és cipellőt választanunk. Semmiképpen se feltűnő, mintás, főleg ne virágmintás darabot, hanem egyszerűbb, a ruhához színben illő nyakláncot és fülbevalót keressünk, melyek a cipő színével is megférnek. Egy virágmintás ruha tökéletes választás szinte minden alkalomra, benne vidámak, fiatalosak és nőiesek lehetünk.

Színes, földig érő ruha: Rengeteg színben lelhetőek fel a földig érő ruhák, melyek népszerűségét az adja, hogy szellős és kényelmes viseletek a forró nyári szezonban, hordhatóak elegáns és kevésbé formális alkalmakra is.

Címkék: Amnesia, divat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.