Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Augusztus 22. 19:43, szerda | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu; Fotó: Németh István

-20 +20

-20 +20

Az OVTK pályáin augusztus 18-án Németh István rendezte meg első -20 +20 teniszversenyét. A rendezvény a 20 év alatti és feletti játékosok alkotta párosok összecsapásairól szólt.

Németh István az Orosházi Városi Teniszklub edzője hagyományteremtő gondolattal szervezte meg a -20 +20 versenyt, ahol mindenki sorsolás útján kapta a párját. A csak férfiakból álló teniszverseny résztvevői az OVTK versenyzői vagy tagjai, valamint a 20 év alatti nevezők Németh István tanítványai.

Az -20 +20-ra összesen 28 teniszező nevezett, így 14 csapattal indult a nap. „Szeretnék hagyományt teremteni ebből. A feljövő versenyzőket, 14-16 éveseket össze tudtuk tenni az idősebb vagy volt versenyzőkkel. Abszolút egyedi metodika alapján játszottunk, a csoportok és a párok is sorsolás útján kerültek össze. A csoport mérkőzések után újra sorsolás történt és egy újabb bajnokság vette kezdetét.” – nyilatkozta az OVTK edzője.

Mint minden Városi Teniszklub által szervezett baráti összecsapáson, így szombaton is finom falatokkal kedveskedtek egymásnak a sportolók: reggelire szarvas kolbászt tálaltak, ebédre pedig Gazsi Sándor készített marhapörköltet.

A végeredmény a játékosok egyedileg gyűjtött pontjai alapján alakult ki. Mindenki emléklappal térhetett haza, valamint a három dobogós érmet is kapott a nap teljesítményéért.

Végeredmény:
1. hely: Baudermann Attila
2. hely: Dán Zsolt
3. hely: Popon Márton

Az eseményen készült képeket itt tekinthetik meg!

Címkék: OVTK, Sport, tenisz

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.