Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | Tudd meg a csillagok üzenetét

2012. Július 12. 23:46, csütörtök

Részletes Horoszkóp segítség a 28. hétre minden Állottövi-jegy szülöttjének szeretettel...

Részletes Horoszkóp segítség a 28. hétre minden Állottövi-jegy szülöttjének szeretettel...

Tisztelettel ajánlom mindenkinek figyelmébe az újsághírdetések helyett a Hetenként itt bejegyzett részletes asztrológiai kifejtésemet az adott hét várható hatásairól, jelzéseiről.
Szeretettel,
KRobo (robchy@freemail.hu)

28. hét
KOS
A Kos jegyűek a héten magasra emeltetnek. Rejtett értékeik felszabadításának köszönhetően az eddig másmilyennek megélt kost váratlanul meglepődve kiemelkedőnek ítélik és látják mások.
A Kost a héten nagyon tevékeny segítők támogatják és Uraim(!) lehet, hogy köztük lesz a „NŐ” is. A harmónikus családi energiák lehetőséget hoznak Gyermek fogantatására és a szerelem egy magasabb fokon való megélésére. A lelki tobzódások viszont mindent lelombozhatnak, figyeljünk rá, hogy lelki mélységeket a héten ne nagyon erőltessünk. Az érzelmileg erős Kos a héten fényesen kiemelkedően viselkedik, de nem szabad túlzásba vinnie. Beosztottak ügyeljenek rá, hogy magas támogatottságukkal ne menjenek főnökük fölé, mert főnökük a régóta gyűlő negatívumokat elővéve, könnyen megváltoztathatja a karriertörekvéseiket. Szerdán lehetséges, hogy mindennapi életében és/vagy munkájában egy jó ideje érlelődött változás következik, de nem pozitív irányba mutató. Családon belüli érzelmes tudálékossága „Én megmondom mi legyen!” jellegű viselkedése törés, szakadás lehet a mások általi megítélésében. Csütörtökön családjában a viták alábbhagynak, gyermekére és/vagy szerelmére pillantva megnyugodhat, mert felismeri megszerzett javaiból mi a legértékesebb… és ez nem más, mint a „szerető Család”…
Vasárnap kitűnő alkalom a „szereplésre”… Uraim(!), tudatosan vágjanak bele az udvarlásba, cselekedjenek, mert ezen a napon csak úgy „dőlnek a szövegükre”. Hölgyeim(!), ez egy „Csajos” nap. Jöjjenek össze és „csacsogjanak”, mert ez kitűnő alkalom a dolgok kibeszélésére és ezen a napon még a sértődések is elkerülhetők.


28. hét
BIKA
A Bika Szülötte a héten hajlamos nem megelégedetten a saját szépségideáljával eltölteni az idejét és ez akár a javainak feldúsításának vágyával is jár együtt. Ha túl sokat foglalkozik csak saját magával, akkor a családjában zsörtölődések jöhetnek vele szembe. Hölgyeim(!), a kirakatokat messze elkerülni lesznek szívesek. Uraim(!), nem most kell új díszkút a kerti gyep közepére.
A jegy szülötteit folyamatosan érik olyan szokatlan kísértések, amelyek a nyugodt mozdulatlanságából kibillenteni igyekszenek. A bika szülöttek a héten sokunknak segítő támogatói lehetnek. Bízzon megérzéseiben és lelke mélyén elrejtve megtalálja a válaszokat kérdéseire. Ne hagyja magát felbosszantani maga elé kerülő „Páváskodó” személyek miatt, mert csak szereplési vágyaikat próbálják magán kiélni. Barátaiban bízzon, bölcs tanításokat kaphat felőlük, főleg a családhoz közeli, vagy családon belüli barátoktól. Előző hétről hétfőre jövet még érzelmeikben lelki béke és a családi kör szeretetével indul neki a hétnek. Kedden a szokványostól eltérő hirtelen jött lendülettel keressék meg párjukat, mert ez jó nap a szerelemre és esetleg a gyermek fogantatására. Munkahelyükön azonban csak semmi hirtelen váratlan megnyilvánulás, mert a munkahelyen ez könnyedén hozhat nem várt negatív változásokat. Szerdán Vegyünk vissza lendületes érzelmeinkből és hallgassanak szeretteik bölcs tanításaira, engedjék közel családtagjaikat. Csütörtökön vigyázzanak, mert ha görcsösen ragaszkodnak javaikhoz és véleményükhöz bármiben is, akkor a „terített asztal” könnyen felborulhat.
Pénteki napjukon hajlamosak minden bosszantást „vörös posztónak” venni és érzelemből, dühből lódulnak rá a szembejövő „képmutatókra”. A hét végére megint lecsendül minden a Bika körül és újra békés családias lesz a hangulat.

28. hét
IKREK
Az Ikrek szülötte a héten érzelmileg eléggé maga alatt van e hét indító napján.
Az ikrektől megszokott sürgés-forgás, intézkedés most az anyagiak terén kellő tudatossággal megfontoltsággal és józan ésszel kell párosuljon és a váratlanul felbukkanó lehetőségeket könnyedén kihasználja. Hétfőn lelki mély érzelmei alattisága eluralkodhat rajta és kötekedő lehet szomszédaival vagy mindenkire ingerülten rákiált az utcán vezetés közben. Családjából rendkívüli erőket meríthet és a szikla szilárd családi háttér stabilitást, egyensúlyt kölcsönöz. Életében és/vagy munkakörülményeiben változást él át, melyben főnökének (főnökeinek) nagy szerep jut. Fogadja el a változást és kezelje a stabil jóindulatúságával. A meggondolatlan „beszólások” Tilosak, mert most tényleges változást eredményezhetnek. Kedden az érzelmeit is kapcsolja a lendületes változást serkentő cselekedeteihez és hajlamos elhinni, hogy „ide nekem a világot is!” minden legyőzhető. Ez a „hiszem és érzem, hogy erősebb vagyok” modorossága fokozott veszélyforrás, ha nem figyel rá és elsiklik családtagjai figyelmeztetései felett. Szerdán hajlamos lehet túlzásokba esni és kiborítani az utolsó cseppel a poharat. Csütörtökön ragaszkodó érzelmeit mutassa és éreztesse szerettei felé, mert belőlük erőt meríthet. Pénteken csináljon számvetést javairól, mert hajlamos lehet a hanyagságra. Szombaton lesznek páran akiktől bölcsen fogadja el „na ugye megmondtam” jellegű és azt kísérő tanulságtételeket. Most jobb ha tanul és elfogadja a külső segítséget. Vasárnapra minden lecsendesedik… De nem önnek ön már hittel és érzelmekkel pozitív lendülettel már a következő lépéseket tervezi és cselekszi. Visszatér a családi jó hangulat, és ne hagyja magát gyermeke és/vagy szerelme által lelkileg „gyötörtetni”.

28. hét
RÁK
Az e jegy alatt születettek a héten a családtagjaikkal szemben többször kerülnek kemény, néha viharos vitákba, de gyermekének szüksége van a szigorú nevelésre. Az Atyai szigort a drága ÉdesAnya már-már lelkileg nehezen viseli, de szeretetteljes érzelmei és tudata, hogy „ez rendben van” segítenek a megnyugvásban.
Hétfőn még mély érzelmi, lelki nyugodt „elfogadó” jellegű viselkedéséből kedden szokatlan lendületességgel válik mintaadóvá és szerelme, gyermeke hitét és önbecsülését lelkesedettségét új lendülettel mozdítja tovább. Támogató segítségből jut bőven. „Önbizalmát” fogja vissza, mert ha túlzásba esik, akkor könnyen „két szék közé ülhet”. Szerdán mindenkivel keményen érzelmi harcokat vív, tudatos viselkedéssel és támogató segítők jótanácsainak elfogadásával tudja orvosolni a keletkező „sebeket”. Csütörtökön még hajlamos dacosan „nem engedek a 21-ből” típusú viselkedést mutatni, mely ragaszkodása már önmagában is világossá válni látszik, hogy belső igazságérzetével és egyensúlyával nem teljesen van összhangban. Pénteken és Szombaton szánjon rá energiát, hogy „nagy megbántottságában” felismerje az igaz dolgokat, valódi értékeket és vállalja fel a párbeszédet ennek kezelésének érdekében. Vasárnapra összeszedett „nagy jósága” mögött még lehetnek lelki vívódások, de oldottabbá válik a hangulat.

28. hét
OROSZLÁN
A héten kiemelkedik kapcsolatépítő és szervező készségben, ötletesebb és kreatívabb a megszokotthoz képest.
A héten az Oroszlán szülötte képes arra, hogy erővel és szépséggel is bírjon egyszerre cselekedni a mindennapjaiban. Tanulással egyensúlyt, harmóniát teremt önmagában és a közvetlen környezetében. Ügyesen működteti képességeit, megszerzett javait. A lendületességével jól működteti mindennapjait, mely önbizalommal tölti el. A kreatív tudatosságával jól kezelheti az életébe érkező változásokat. Ha önmaga mellett tud mást is szóhoz juttatni és az általuk képviselt tudásanyagot megfelelően felhasználni, az változást hozhat a mindennapi életében munkában és családon belül egyaránt. A hét elején lelkes, érzelmekkel telt, kisugárzó, de életében a tudásában (tanulmányában) beálló változások érzelmeinek pozitív megélését gátolják. A Tanítójára akkor is szenteljen figyelmet, ha az a keménységével érzelmeibe tipor. A hét vége felé már oldódik merev ragaszkodása a dolgaihoz.

28. hét
SZŰZ
A héten érzelmei szembehelyezkednek tudatos gondolkodásával és lelkiségében változást hozhat az egyensúlyra való törekvés. Meglehet, hogy könyvek, előadások, tanfolyamok tanításai segíthetnek Önismeretének és lelki életének rendbetételében.
Figyelje az önnek mintákat mutatókat, mert lehetséges, hogy ötletes elgondolásokat láthat meg, amelyek segítik a saját rendjének fenntartásában és fogadja el a segítő erőket. Ne engedje, hogy ügyei esetleges szétszórtsága miatt kezeletlenül maradjanak. Igyekezzen mindig a leginkább egyensúlyban lévő, vagy leginkább egyensúlyt teremtő dolgokra koncentrálni. Jogi ügyletekbe most ne fogjon, vagy ha nagyon elkerülhetetlen, akkor kérje Családja segítségét, erejét. Kedden a hételeji lelki elmélyültségéből lendülettel új lehetőséget teremt a szerelemben és gyermekvállalási terveiben. Családja is támogatja ebben. Kifelé irányuló kommunikációjában új meglepő lendülettel, érzelmekkel gazdagon vállal fel szervezői feladatokat. Életének hétköznapjaiban bekövetkező változása kihathat az egyensúlyérzetére és jóléti viszonyaira. Viszont a változás bekövetkezik és gondolkodásmódjával szellemiségével teljes összhangban vállalja fel. Érzelmileg fölül kell emelkedjen a változások okozta következményeken, hiszen a szív dolgai nem mindig kell hogy a józan ész előtt legyenek. Csütörtökön figyeljen oda kertészetére, megtermelt javaira, mert lehet, hogy ha előre számít rá akkor nem éri váratlanul a lezúdúló esőzés, vagy más kártékony behatás. Szombat a számvetés ideje jön el, ahol is nagy tanulságokat szűrhet le. Vasárnap szervezzen különleges, illetve a megszokott hétköznapoktól eltérő randevút szerelmének. Éreztesse fontosságát az ön megítélésében. Ez a nem szokványos alkalom felbuzdíthat a gyermek fogantatásra, de a szerelmes együttlétre mindenképp.

28. hét
MÉRLEG
A megfontoltság, nyugalom jellemezte Mérleg szülöttét lendületes, szokványostól eltérő, fölbukkanó lehetőségek ostromolják. Megvan hozzá a bölcsessége, tudása, hogy meglássa a kínálkozó lehetőségekben a jót s a rosszat egyaránt. Fontos, hogy érzelmeit figyelje, s józan döntésében csak mértékkel engedje befolyásoltatni magát általuk. A héten a családi körének nyugalmát erős érzelmek befolyásolják, melyek pozitívan hatnak az egyensúlyi állapotának fenntartásához. Az eddig elfedett lehetőségek a jog, törvény, igazság területein lehetőséget kapnak a felszínre törésre, de energiát és munkát kell belefektetni, hogy ez létre is jöhessen. „Kis jó munkával Nagy jót teremthet”. A hites önbecsülést, lelkes lendületet ötvöznie kell kreatív ötletességgel a mindennapi életvitelében. Ezek elősegítik a váratlan pozitív változást az egyén mások általi megítélésében. Kedden és Szerdán hajlamos lesz saját érzelmei és tudatos (logikus) gondolkodása között szembenállásokat generálni, de fontos, hogy belső igazság, szépség, egyensúly és értékrendje segíti, hogy mindig az „Arany középutat” gyakorolja. Csütörtökön és Pénteken Önbecsülésével illetve önbizalmának segítségével és erejének tudatában, nyugodtan képes feldolgozni esetlegesen anyagi javaiban beálló változások okozta tanulságok feldolgozásában. Anyagi javainak egy hányadának feláldozása jótékonyan hat az életében beállt illetve ebben az időszakban beálló változásra. Pénteken hajlamos a ragaszkodó makacsságával a kényelmi helyzetéből az ön felé nyüzsgőnek mutatkozókkal vitás párbeszédet „pirítani”. Szombaton még erőt kell vegyen magán és ami a hét folyamán érte azt elvonulva a külvilágtól érzelmileg fel kell dolgoznia és ez lelki megnyugvást hoz. Vasárnap meg már annyira nyugodttá lett, hogy nem érzékeli fontosságát, hogy most cselekedjen. Pedig a Vasárnap egy jó alkalom a szeretteiben való kiteljesedésére.

28. hét
SKORPIÓ
Fontos, hogy ne legyen sértődékeny a héten azokra, akik önnek harmonikus és kiegyensúlyozott erős személyiségükből próbálnak mintát adni, mégha ezt piszkálódásnak tűnve teszik is. A váratlanul felbukkanó lehetőségek nagy lendülettel érkeznek, de megfontolt tudatossággal változtat. Ez oda-vissza hat és a kettő között az Arany közép kell legyen a cél. Nem szabad fejjel menni a falnak, mert a változás akkor nehezen lesz megfogható és viszont. A túl aggályoskodás pedig elszalaszthatja a lehetőséget. Az elfojtott érzelmek könnyen a felszínre törnek, felszakadnak, de nem jók, mert ugyanakkor a jegy szülötte csipkelődőssé kötekedővé válhat. Hétfőn még az előző vasárnapi fülledt erotikának… Dehogyis! A mély lelkiségben érzelmekkel társított szerelmes együttlétek örömeinek élményeit hordja magán. Kedden mintha ebből erőre kapva lendülettel veti magát a hétköznapok tevékenységébe és könnyen váratlanul fellépve egy szokatlanul nagy döntéskényszert kell feldolgoznia, ahol az érzelmeit szembe kell állítania a szellemiségével. Mindenképpen tanulságos lesz és változtatásra képes, főleg a mások általi megítéltetésében. Péntek és Szombat egy „vízválasztó” lehet az eddig megszerzett anyagi javai és egy váratlan változási kényszer között, mely végletekig megváltoztatja a belső értékrendjét. A megszerzett tanulságokból tanulva fog Vasárnap a pihenés óráiban a következő lépések megtervezésébe és az eddigi terveket bőven átváltoztatja.

28. hét
NYILAS
A hét elején az előző hét Vasárnapjáról még itt maradt „érzelmes lelkiség” – „tudás alapú tudatosság” közötti vívódásból hamar lendületet kap egy örömteli, szokatlan és váratlan lehetőség által, amely emeli hitét és önbecsülését. A mindennapok cselekedeteiben és a körülötte zajló életben alkalmazott párbeszédekben könnyen megtalálja másokkal a közös hangot. Uraim(!), ha úgy érzik, hogy párjuk (életükben a NŐ) szembehelyezkedve kiegészítve önöket mindennapjaikban lelkes segítőtársuk a váratlan és szokatlan lehetőségek kiaknázásában a mindennapi sürgés-forgás –ban… jeleznem kell, hogy Nem tévednek!. Segíti önöket belső egyensúly- és igazságérzetük, hogy érzelmekkel ne legyenek túlságosan túlfűtöttek, mert a túlságosan nyomuló érzelgősséggel negatívan hatnak a napokban megtapasztalható változásokra régi, letűnt, elavult dolgok újra, jobbra váltásában (mind a 12 jegyre érvényes). Csütörtök-Péntek óvatosan bánjon anyagi javaival, figyeljen, mert egy előre sejtett (látott) nagy kilendítő változás (feláldozás, károk,…stb.) életében nagy tanulságokat („pofont”) adományozhat. Ezen nehézséget viszont jól gyűri le a nyugodt kiegyensúlyozottságából áradó (eredő) erejével. Hívő embereknél erre a hozzáállásra jó példamondat, hogy: „…Legyen minden a JóIsten akarata szerint!...”. Vasárnap nincs idő a pihenésre. Itt az ideje, hogy a begyűjtött tapasztalatait, igazságérzetét, kiegyensúlyozott kordában tartott érzelmeit felhasználva az elé kerülő megszokottaktól eltérő lehetőségeit kihasználja tehetségének megmutatásával és jó kapcsolatteremtéssel, amelyekkel most megfelelően kezelni tudja a mindennapi életében bekövetkező változást.

28. hét
BAK
A héten és jelen időszak alatt egyébként a Bak szülötteinek jelentős létszáma szemléletváltozást él meg. Gondolkodásmódjukban a régi elavult helyére új jobb formák valósulnak. Fontos azonban, hogy a változás nem választható lehetőség, hanem felvállalandó feladat, mellyel életében és tudásában nagy tanulságok megtapasztalásával gazdagodik. Nehéznek fogja megélni változást, amelyet ha nem vállal és szembemegy vele könnyen érzelmi megpróbáltatásokon mehet keresztül és elszalaszthat egy váratlan lehetőséget. A hét elején lelkileg mély érzelmekkel szembehelyezkedik a már bevésődött sziklaszilárd dogmáinak sokasága és ez együtt jön erőtlenségével illetve annak érzetével. Bár gondolkodásmódjának és tudásának ellentmondani látszó lehetőségek mutatkoznak, használja az igazlátó képességét, mérlegelni képes tettrekészségét, meg van a megfelelő eszközkészlete a továbblépéshez. Néha tegye félre a sziklaszilárd határozott konokságát és sikerülni fog. Szerda különösen egy igen nehéz napnak mutatkozik, döntésre ne tegyen semmit. Kérje ki feltétlenül megbízható támogatók tanácsait és tapasztalatainak tanulságait, hogy józanul tudjon döntéseket hozni és cselekedni. Csütörtökön és Pénteken röghözkötöttségében, anyagi javainak viszonylatában állhatnak be a hétköznapok szintjén komolyabbnak tűnő változások, amelyek pozitívan hathatnak önre. Pénteken vigyázzon, az indulatos párbeszédekre, dacoskodásra hajlamosabb és ezek nehéz helyzetbe hozhatják. Szombaton hajlamos lehet a tudásának, élettapasztalatának bizonygatására a megszerzett javaira való hivatkozással. Nyugodtan lehet rá büszke. Vasárnapra tisztul a kép, látja mit tud, mit nem tud véghez vinni, mit lehet és mit nem valószínű. Vasárnap előtérbe kerülhetnek jogi ügyek intézkedései és ezek pozitív kimenetelére is komoly esély mutatkozik.

28. hét
VÍZÖNTŐ
Az eddigi élete során összegyűjtött javait jól felbecsülve hozzájuk való ragaszkodását ha nehezen is, de félretéve áruba bocsájtja, ez segíti az életének jelen időszakában nagy lendülettel felbukkanó váratlan lehetőségek megvalósulását, kibontakozását. Ez „nagy falat” lehet önnek, hogy feldolgozza a régi értékeinek elhagyását, de jól jön önre a változás… hagyja elmenni a régit, hogy befogadhassa az újat a „jobb” reményében.
A héten a széles látókörét, kapcsolatrendszerének és baráti körének jóságait jól érvényesíti, ami könnyebbé teszi a bekövetkező változások negatív hatásainak feldolgozását. A héten családjából rengeteg tudást, energiát és segítséget kaphat, mégha azokat burkoltan kisebb kritikákban, apró bosszantásokban kapja is meg. A hét közepén érzelmileg nagy lendülettel foghat új dolgokba, melyek segítik előmenetelét, anyagi boldogulását. De vigyázzon, hogy mibe fekteti vagyonát, mert Csütörtökön és Pénteken a stabilnak tartott állapota könnyen veszteségbe fordulhat. Szombaton erősen ajánlott visszafognia dolgait, lendületet az újító gondolatok megvalósítására fordítson, jó meglátásaival belső igazlátásával ez nem viszi rossz irányba, de kemény tanulságok várnak felismerésre. Vasárnap nem üldögélhet nyugodt pihenésben, mert már a jól megtervezett előbrejutásának lépéseit kell sorra megszerveznie és új kapcsolatok keresésébe is ajánlott bele fogni. Egy jó kis csapatépítő kerti grillsütögetés jó alkalom lehet.

28. hét
HALAK
A Halak szülöttei mélyre látók és a dolgok mélységeit jobban átélik a jelen időszakban. Megérzéseik pontosabbak és lelkiségükben is nagy mélységeket élnek meg. A Halak túlságosan visszafogott nyugalommal éli napjait, amelyben a hirtelen illetve váratlanul felbukkanó változtatásra késztető újdonságokat hajlamos bosszantásokként kezelni, „…mert megint valami amivel foglalkozni kellene…” módon jön hozzá. Bár mindig megérzi a közelgő „intéseket”, de Kedden és Szerdán hajlamos túláradó érzelmekkel nagyobbat lépni a változások terén, amely miatt például olyan dolgokat tesz figyelme elé és áldoz rá energiáiból, hogy ennek mellékhatásaként nehézségek alakulhatnak munkahelyén, vagy a mindennapi életében. De minden ereje és bölcsessége megvan hozzá, hogy tudja meddig lehet feszegetni a húrokat, és belső egyensúlyérzetével és igazlátásával elkerüli a „katasztrófa” helyzeteket. A hét közepétől vegye fontolóra önfejlesztő tanulás lehetőségét, mégha anyagi javai egy részét erre kell áldoznia is. Jelek szerint megéri a befektetést, ha bölcs tudatossággal választja meg a megfogalmazott célját. Vigyázzon, mert ha túl sok energiát pazarol hiábavalóságokra, az erős pofonokkal üt vissza önre. Viszont, bátran lelkesedhet és hittel bizalommal megerősítve önmagát a kemény kitartásával az új illetve megújító dolgokat apró lépésekkel valósíthatja. Uraim(!) a jelen időszakban nagy lehetőség adódik e jegy szülötteinek, mert most kiemelkedően képesek magukhoz udvarolni a Hölgyek szívét. Frappánsak és ötletesek a párbeszédben, bár szellemiségükben ez komoly kérdéseket támaszt önmagukkal szemben, hogy „Nem ez vagyok Én” gondolatokkal foglalkozzanak. Eresszék el magukat, itt most a felszabadultságnak kell teret engedniük (józan korlátok között) most megmutathatják, hogy humoros, nem eltompult hallgatag emberek. Hölgyeim(!) itt az ideje a kimozdulásnak! A hétvége kifejezetten alkalmas arra, hogy a felújított ruhatárukat magukra öltsék (ebben a Nyári melegben ez nem sok ruhamennyiség) és szórakozni menjenek. Oldódjanak a hangulatban, mert most a visszavonult életvitelükből kiszabadulva kissé még válogatni is fognak az udvarlók között. Vasárnapra is marad és a következő napokra is jut e kedvező hatásokból, viszont a hétvégén még családjuk is erővel támogatják érzelmeik ily pozitív változását. Legyenek óvatosak párkapcsolatok terén, mert a jelen hetekben összejövő kapcsolatokban megbúvik a tartósság lehetősége.

Véleményed van? Szólj hozzá!