Városlista
2021. augusztus 2, hétfő - Lehel

Képek | Egyéb

Öleld, hordozd!

2012-05-14 13:01:37

Május 12-én a babahordozás fontosságáról és a gyakorlati tudnivalókról tartottak előadást a tanácsadók a Máltai játszótéren.

Minden ember születésétől ösztönösen vágyik az ölelésre. A babahordozás természetes módon biztosítja ezt az élményt. Amellett, hogy érzelmi biztonságot nyújt a babának, elősegíti a szociális képességek kialakulását, jótékonyan hat a mozgásfejlődésre, és életre szóló pozitív érzelmi élményekkel gazdagítja a babát és a mamát.

A Születés Hete második napján, az előadás során a babahordozás elméleti és gyakorlati tudnivalóival ismerkedhettek meg a résztvevők, illetve próbababák és hordozóeszközök segítségével személyes tapasztalatokat is szerezhettek.

Öleld, hordozd!
Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd! Öleld, hordozd!