Városlista
2021. augusztus 2, hétfő - Lehel

Képek | Kultúra

Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben!

2012-09-01 09:36:33

Augusztus 31-én a Koccintó Söröző Kézilabdás bulit szervezett a szurkolóknak, akik bár kicsit későn, de szép számmal érkeztek a rendezvényre.
A kézilabdás fiúk már este 7 órára elfoglalták helyüket a Koccintó udvarán, ahol a szurkolókkal együtt fogyasztották a frissen főzött marhapörköltet és kötetlenül beszélgethettek az esten.
A 7-es dobó versenyt Demartsik Anett nyerte! :)

Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben!
Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben! Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben!