Városlista
2021. május 15, szombat - Zsófia

Képek | Egyéb

Állásbörze a munkanélkülieknek

2012-06-08 13:10:17

Ezen a héten az 5. alkalommal rendezték meg Békés megyében az állásbörzét, remélve, hogy a sok munkakereső rátalál arra az állásra, amivel magát és családját el tudja tartani. Orosházán június 8-án volt erre lehetőség.

Az állásbörzén Dr. Dancsó József polgármester köszöntette a jelenlévőket. Elmondta, hogy az egyik szeme sír, a másik pedig nevet, hiszen sokan eljöttek az eseményre, ami azt jelenti, hogy dolgozni szeretnének, mégsem jó, hogy ennyi munkanélküli van Orosházán.

A polgármester bízik abban, hogy a rendezvénysorozat által mindenkinek sikerül megtalálni azt a munkát, amellyel jövőjét alapozhatja meg és a családját is fent tudja tartani.

A programon 19 munkáltató vett részt, akik a megfelelő beosztottak keresték, felnőtt képzések iránt lehetett érdeklődni valamint az külföldi, Európai Unióban való munkavállalásról is volt tájékoztatás.

Állásbörze a munkanélkülieknek
Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek Állásbörze a munkanélkülieknek