Városlista
2023. június 5, hétfő - Fatime

Képek | Sport

Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában

2012-08-15 18:16:06

Augusztus 13-tól 15-ig tartott az OVTK és az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda közös szervezésű I. Tenisztábora.
A tenisztábor célja, hogy megismertessék a teniszt és az új Eötvös Iskolai teniszpályát az érdeklődőkkel, illetve, hogy rátaláljanak azokra a fiatal tehetségekre, akik a Mini tenisz „Stay and Play” (utánpótlás) programban részt vennének.
A 3 napos ingyenes tenisztábor játékos gyakorlatokkal telt el, az ütőket a Tenisz Klub biztosította, mellyel igazi öröm volt a gyerekek számára a labdaadogató gép szerváit eltalálni.
Németh István és Bagosi Zsolt teniszoktatók időt és energiát nem kímélve vitték végig a három napot, azzal a céllal, hogy megszerettessék a teniszt a fiatalokkal. Az első napon 12-en, a második napon 16-an, szerdán pedig már 20-an látogattak el a táborba, ahová láthatóan nagy érdeklődéssel érkeztek a gyerekek.

Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában
Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában Ifjú tehetségek az Eötvös Iskola udvarában