Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Képek | Közélet

Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK

2012-05-26 18:06:43

Az orosházi Fegyveres Testületek Nyugállományúak Klubja (FTNYK) meghívást kapott a jánoshalmai megemlékezésre. A klub elnöke, titkára és gazdasági vezetője vállalkozott a hosszú útra, hogy részt vehessen a Magyar Hősök emlékünnepén.

A jánoshalmai Bem József Honvéd Nyugdíjas Egyesület rendezésében egy színvonalas verses, zenés előadást láthattunk, mikor is az 1944. október 29-én elesett Somogyi bakákra emlékeztek a résztvevők. A megemlékezésen Bíró László tábori püspök osztotta meg ünnepi gondolatait.

A jánoshalmai Hunyadi János Általános Iskola és Gimnázium diákjai szívhez szóló énekekkel, felolvasásokkal, gitárral és trombitával színesítették az előadást, mely után a Somogyi bakák névsor olvasása és koszorúzás következett.

A megemlékezés után a jánoshalmai Bem József Honvéd Nyugdíjas Egyesület klubhelyiségében állófogadás és kötetlen beszélgetés zárta a programot.

Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK
Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK Hősök napja – Jánoshalmán járt az orosházi FTNYK